Rob houdt van Stefanie

Rob houdt van Stefanie

Sinds het vertrek van Armanda hebben we weinig meer geschreven. Maar er is nog genoeg gebeurt in huize Utopia! En dat halen we dan ook allemaal even in, zo ben je weer volledig op de hoogte. Zo hadden Rob en Rowena een gesprek over Stefanie. Rob lijkt toch wel van Stefanie te houden…

Rowena begint het gesprek over het afscheid van Stefanie. Het ergste vond ik… zij houdt gewoon van jou! Rob antwoordt dat het wederzijds was, maar dat hij het gisteren niet tegen haar kon zeggen. En Rowena is op haar beurt weer benieuwd waarom hij dat niet kon. Ik had het zwaar zegt Rob, en ik had nooit verwacht dat ik het zo heftig zou vinden. Ik liep er al twee dagen mee rond, want ik zag de bui al een beetje hangen. Normaal gesproken verwacht ik nooit verassingen, maar nu hoopte ik er op eentje. Als het aan haar had gelegen hadden jullie verkering merkt Rowena op. Ze ziet echte liefde in jouw voegt ze eraan toe. Volgens Rob is het altijd een beetje een apart verhaal geweest tussen ons twee, maar daarom geef ik niet minder om iemand. Zij laat jou achter hier gaat Rowena verder, als je van iemand houdt dan wil je bij diegene zijn. Een hele grote motivatie voor haar om in Utopia te zijn was jij. Het zou heel anders zijn als jij er niet was. En nu verlaat ze Utopia, maar ook jou. Ik hoefde de hele tijd niet te huilen, maar toen ze naar jou toekwam sprongen de tranen in mijn ogen. We begrepen elkaar gewoon goed aldus Rob, bij haar had ik het gevoel dat zij weet hoe ik denk. Rowena is dan ook benieuwd of er in de buitenwereld een relatie zou kunnen ontstaan. Buiten zal het altijd een maatje van mij blijven reageert Rob. Maar een relatie? Een relatie moet altijd van twee kanten komen en evenwijdig zijn. Stefanie hield nou eenmaal meer van mij, dan ik van haar. Ik zou ook altijd met andere meiden blijven zoenen voegt hij eraan toe. Au pijnlijk antwoordt Rowena, ik zag gisteren veel liefde tussen jullie. Ik had ook niet gedacht dat het je zo zou raken. Je bent zelf vandaag nog een beetje van slag. Ik werd vanmorgen ook jankend wakker geeft Rob toe…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 12:03

  Wat is die Rob een waardeloze kerel zeg, nee hoor Stefanie, we zijn maatjes, niet meer en niet minder, wat een huichelaar zeg, als ik alles nog eens bekijk komen er mensen in Utopia die in het gewone leven helemaal de weg kwijt zijn , ze denken in Utopia een beetje opgelapt te worden.

 2. anneke at 11:58

  Weer een die geen ballen heeft,waarom heeft hij haar dat niet verteld nu is ze verdrietig weg gegaan.
  Iedereen stond te janken stelletje huigelaars zijn het , kreeg te horen ik geef je 1 stem en doe er volgende keer wat aan, net wat ik vorige keer schreef er is nooit een volgende keer .
  Nu Armanda weg is laat haar terug komen.

 3. CJ at 11:22

  Wat is die Rob een nagemaakte, komt dat door, dat Angela is weg gestemd
  want als die was gebleven dan had die daar werk van gemaakt, ja nu is Stefanie weg
  en hebt je niemand meer puur eigen belang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *