Armanda vertelt de groep dat ze Utopia verlaat

Armanda vertelt de groep dat ze Utopia verlaat

Armanda twijfelde al langer over haar vertrek sinds de brief van haar vriend weet ze niet meer wat juist is. Blijkbaar heeft het gesprek met een psychiater niet meer geholpen wan daar moet iedere bewoner naar toe als diegene zijn of haar 24 uur aanvraagt. Armanda besloot de groep bij elkaar te roepen om haar definitieve besluit te delen.

Zodra iedereen bijeen zit begint Armanda te vertellen. Ik heb besloten Utopia te verlaten, na een brief van Amando gaf me dat de doorslag. Hij kan mij niet missen. Armanda zal om 18:00 uur de loods verlaten. Tranen vloeien rijkelijk bij de veganist maar zegt dat haar vriend op nummer één staat. In de loods heerst toch wel verslagenheid. Er worden knuffels uitgedeeld en volgens Bas krijgt ze er echt spijt van. Daarna besluit hij even weg te gaan om te roken. Blijkbaar heeft hij het er moeilijk mee. Andere bewoners zitten er ook verslagen bij. Dan kan ik eindelijk weer vlees eten grapt Rowena. Ook Nicole vind het vertrek niets, het is volgens haar een beroerde timing. Mark, Benjamin, Nicole en Ivan blikken terug op de nominaties. Achteraf gezien hadden ze misschien anders moeten stemmen om Armanda op de bank te krijgen. Dan was Stefanie nog in de loods geweest. Nu we toch allemaal bij elkaar zijn…. grapt Ivan. Jij blijft onderbreekt Nicole hem en geeft hem vervolgens een knuffel. Armanda besluit maar haar spullen te pakken, ze lijkt blij en opgelucht met het besluit. Vanavond hebben we dus een bewoner minder in Utopia. Armanda’s Uotpia avontuur eindigt vandaag…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 23:36

  Ik denk ook dat het zo geregisseerd is,aan Amanda verliezen we niets,huilebalkje!!! En inderdaad Ann nu Bas en Cees nog!!!
  Ben ook benieuwd hoe lang het duurt voordat we weer een nieuwe krijgen!

 2. Ann at 22:39

  Ik denk ook het laatste, alkemaal geregistreerd.. Jammer dat het op zo manier moet, stef had er dannog in kunnen blijven.. Maar goed, ik ben blij ddat die armanda eruit is, en ze was denkik opgegeven moment vreemd gegaan.. Dat zag je gewoon. En nu cees en bas eruit

 3. gea at 18:09

  Jammer dat ze brief van die gozer niet eerder had ontvangen, dan had alles misschien heel anders gelopen. Of heeft ‘achter’ die brief soms bewaard tot na de stemmingen!!!!!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *