Armanda twijfelt nog steeds aan een mogelijk vertrek

Armanda twijfelt nog steeds aan een mogelijk vertrek

Gisteren kreeg Armanda een brief van haar vriend. Hierin werd haar de keuze gesteld voor hun relatie te kiezen of in Utopia blijven. Amado de vriend van Armanda mist haar extreem. En dat zat Armanda niet lekker. Zo vroeg ze haar 24 uur aan maar wat haar keuze nou is? Ze lijkt nog altijd te twijfelen over een mogelijk vertrek. Bas heeft met haar gesproken over haar relatie…

Bas gaat buiten het gesprek met Armanda aan en probeert haar te overtuigen dat ze moet blijven. In ieder geval tot 31 december. Het is een unieke kans en dat moet hij zich ook beseffen voegt Bas eraan toe. Armanda antwoordt dat ze het heel lastig vindt. Kon ik maar even met hem praten zucht ze. Volgens Bas moet Armanda eigen keuzes maken. Het moet niet zo zijn dat hij bepaalt voor jou. Maar ik kan het zelf ook niet bepalen antwoordt Armanda. Ik vind het heel moeilijk om nee te zeggen, ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dus misschien moet het zo zijn dat Armado die beslissing voor me maakt. Volgens Bas is dat geen gezonde relatie, één iemand die beslissingen maakt. Volgens Armanda vraagt Amado ook niet of ze naar huis komt maar hij schreef dat hij haar moet loslaten. Ik kan wel zeggen dat hij niet zo moeilijk moet doen, maar hij voelt dat gewoon heel intens voegt ze eraan toe. En Bas kan er op zijn beurt niet bij waarom haar vriend vrijdag niet mee komt tijdens het bezoek om erover te praten. Zeggen dat je niet komt is misschien ook wel erg manipulerend voegt hij eraan toe. Of hij trekt het gewoon niet aldus Armanda. Bas lijkt niet overtuigd, wat zegt dat dan over een toekomst voor jullie? Constant bij elkaar zijn is ook niet gezond. En dat je eigenlijk helemaal geen vrienden hebt door de relatie ook niet. Armanda weet niet of dat door de relatie komt maar we hebben het gewoon leuk samen. Sommige mensen zeggen dat het niet gezond is, maar ik wens echt iedereen zo’n liefde toe. Wel geeft ze toe dat haar vriend veranderd is. Hij is gestopt met drinken, ziet zijn vrienden minder en volgt haar idealen. Volgens Bas moet Armado zich ook beseffen dat er meer is in het leven dan alleen je geliefde. Misschien is dit dus wel goed voor hem. Armanda vertelt dit al eens tegen haar vriend gezegd te hebben. Hij moet er iets moois van maken want dit is het moment om jezelf opnieuw te ontdekken. Bas heeft vraagtekens over de relatie die ze hebben. Als jullie zo’n goede band hebben samen, waarom gaat het dan nu zoals het gaat vraagt hij zich af. Maar Armanda denkt dat Armado ook beïnvloed wordt door zijn moeder. De focus van mijn schoonmoeder lag er heel erg op dat ik zou vreemdgaan. Moet je deze kans laten lopen voor iemand die zo beïnvloedbaar is vraagt Bas door. Nu komt gewoon een negatieve kant van hem naar boven antwoordt Armanda maar hij is echt een fantastisch mens. En so what als mensen beïnvloedbaar zijn, dat spreekt van vertrouwen, dat heb ik ook. Zoals we al schreven is het nog onduidelijk wat Armanda haar definitieve keuze is. Wordt wellicht nog vervolgd…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Harlequin at 15:52

  Bas is gewoon zelf verliefd op Armanda. Zoals ze gisteren in de uitzending tegen elkaar stonden te “duwen” en met elkaars handen te spelen, werd er gewoon misselijk van. En dan Bas alleen in zijn boxer. Nee, als je van iemand houdt, ga je niet daar zitten. En al helemaal niet op die manier met iemand anders om.

 2. Rina at 15:45

  Je hebt helemaal gelijk Yvon, wie gaat er als je nog vrij jonge kinderen hebt of iemand waar je veel van houdt gewoon vrijwillig weg.
  Dat heb niks met vertrouwen te maken , maar dat je graag bij die persoon wilt zijn.

 3. Yvon at 15:39

  Nou als je,je door iemand als Bas laat beïnvloeden of je wel of niet beslist voor je geliefde dan ben je in mijn ogen toch wel heel manipulatief !!!
  Wie gaat er nu in een gezonde relatie in Utopia zitten!!!!
  Kind ga naar huis,huilebalk!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *