Het centraal van 8 december

Het centraal van 8 december

De bewoners hebben weer van alles besproken! Hier lees je alle besproken punten van het centraal van 8 december terug.

Opening centraal
Het waren emotionele dagen in Utopia. Om die reden gaan er geen taken worden uitgedeeld, maar is iedereen vrij in zijn of haar keuze om wat te gaan doen. De kerstmarkt staat voor de deur en er moet nog veel gebeuren. Er zijn voor de winterwonderland kerstmarkt nog kaarten te verkrijgen, het is aankomend weekend twee dagen. Naomi wil graag kerstfoto’s maken van alle Utopianen in kerstsferen.

Live in de loods
Bjorn en Rowena zijn al aan het oefenen voor LIDL. Ramona gaat helpen met stage-performance. Ondanks de kritiek van Rob wordt het dus vervolgd.

Aprés ski
Bas en Cees hebben een grote parasol geregeld. Bas speelt met het idee voor een aprés ski tent. Bjorn wil wel wat meer weten over de parasol. Hij snapt niet zo goed waarom deze op het weiland komt te staan. Verdere uitleg komt nog.

Schilderen
Nicole heeft de smaak in het schilderen te pakken zo vertelt ze. Binnenkort gaat ze via een cursus werken aan schilder technieken.

Nieuwsbrief
Benjamin gaat vanaf januari weer de nieuwsbrief op pakken. Zo blijven fans ook weer op de hoogte van wat er in Utopia gebeurd.

Gemaskerd bal
De Utopianen hebben 19 december een gemaskerd bal. De Utopianen zijn vrij om kleding te kopen en een bijpassend masker.

Restaurant & einde centraal
Cees heeft de mogelijkheid om het cordwood goedkoop om te bouwen tot restaurant. De groep wil hier wel eerst meer van weten voordat Cees mag doorpakken met dit idee. En daarmee sluit het korte centraal van vandaag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gea at 14:14

    Geen nieuws over Tofu of ze nu weggaat of blijft, er zou een psycholoog komen om met haar te praten, wat ze met haar vriendje aan moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *