Rob wederom negatief over live in de loods

Rob wederom negatief over live in de loods

Gisterenavond zaten Rob en Benjamin nog even te kletsen. De twee hadden het over de live in de loods van Bjorn en Rowena. Rob uit zich wederom negatief uit over het concert.

Bjorn kwam er vandaag achter dat de voorlopige kosten voor Live in de Loods op € 2500,- zitten. Volgens Rob is het nogal een hoog bedrag, als Bjorn talent had gehad, dan was ik de eerste die mijn basisloon had uitgegeven aan zanglessen, maar dat is het gewoon niet voegt hij eraan toe. Het gaat volgens hem nooit gebeuren dat 250 man naar een optreden van Bjorn komen kijken. Benjamin denkt er toch anders over en neemt het op voor Bjorn. Volgens hem pakt Bjorn gewoon zijn kansen en dit is een kans die hij in de buitenwereld niet heeft. Of hij nu voor vijf man of voor 250 man zingt, hij heeft het dan in ieder geval geprobeerd en Rob moet Bjorn deze kans gunnen aldus Benjamin. Rob lijkt niet onder de indruk van wat Benjamin zegt. Iemand vals horen zingen is niet fijn en ik zie niemand geld neerleggen voor het optreden van Bjorn. Ik geef ook bewust tegengas voegt hij eraan toe. De groep is te positief en alle risico’s moeten ook worden meegewogen en niet alleen het feit dat het een droom van Bjorn is. Wie heeft er gelijk? Rob of Benjamin?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 11:41

    Ik heb Rob. Nog nooit iets positiefs horen zeggen. Een meester in afkraken. Zelf doet hij helemaal niets, kost handenvol geld aan drank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *