Rob snapt niet waarom mensen verdrietig zijn

Rob snapt niet waarom mensen verdrietig zijn

Nog meer drama in de loods, Rob heeft het even moeilijk sinds het vertrek van Stefanie. Hij ging het gesprek aan met Benjamin. Rob snapt één ding niet…

Rob vertelt dat hij niet begrijpt waarom andere bewoners zo aangedaan zijn door het vertrek van Stefanie. Ze hebben toch zelf op haar gestemd? Rob vertelt tegenover Benjamin dat hij een soort wrok voelt tegenover de andere bewoners. En zeker tegenover diegene die hun tranen lieten vloeien toen de keuze van Ramona bekend werd. Iedereen die op haar heeft gestemd is er stuk van. Maar je komt niet uit een ei, toch? voegt hij eraan toe. Ramona kun je niets kwalijk nemen gaat hij verder. Die weet ook niet wat haar te wachten staat. Maar dat ze Bas in de groep hield in verband met de sfeer in de groep denkt hij toch anders over.Ze komt er nog wel achter wat voor sfeer Bas brengt lacht hij. Benjamin lacht mee als een boer met kiespijn. Ze heeft de meeste stemmen gehad, maar de minste mensen wilden dat zij naar huis ging voegt hij eraan toe. Rob vindt het dom dat mensen stemmen aan iemand geven als waarschuwing. Stiff had af en toe een schop onder haar hol nodig, maar ik zou never nooit op haar stemmen. Dan geef ik die schop wel. Als je een stem geeft, moet je er ook achter staan dat die persoon naar huis gaat, aldus Rob. Anders is het dom stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. nietsnut at 12:13

  bas doet misschien een beetje nietsnuttig , maar de rest doet alsof zij een samenleving aan het opbouwen zijn, maar zijn eigenlijk nog erger. Hij neemt het tenminste niet zo serieus.

 2. Mieke at 05:50

  Ik snap niet dat er hier zoveel mensen tegen Bas zijn, hij is favoriet bij het publiek.
  In mijn ogen heeft Bas een super karakter en ik houd wel van die geintjes van hem, de rest is alleen maar serieus of aan het schreeuwen tegen elkaar. Bas is de enige die nog wat leven in de brouwerij brengt en niet constant loopt te schreeuwen.
  En Jojanneke ik ben ook al wat ouder, dat heeft er niets mee te maken.

 3. Jojanneke at 05:26

  Snap niet wat mensen in Bas zien… Nou ben ik ook al wat ouder maar toch.
  De manier al hoe hij in Utopia kwam, met zijn opmerking over Gina.
  En wat doet hij nou… Alles kost geld, dieren, zijn “leuke” grapjes etc. Verder brengt hij weinig binnen.
  Oke heeft niet vaak ruzie of woorden en trekt zijn eigen plan, maar vind hem totaal geen toegevoegde waarde voor Utopia.
  Verder vind ik dat Rob gelijk heeft, stemmen om iemand te waarschuwen, terwijl het merendeel Amanda of Cees niet zien zitten, en die zaten niet op de bank. Hoop dat ze ervan leren inderdaad.
  Denk ook dat de oude kliek er uit moet om de andere een kans te geven.
  Wat mij betreft in de plaats voor Armanda die morgen vertrekt een lekkere ADHDer erin zoals Billy, leven in de brouwerij… Begint een beetje saai te worden, en denk dat ze wederom een verkeerde keuze hebben gemaakt met Ramona. Kom op Utopia maak het weer spannend.

  • Johan at 09:39

   vraag: wat doet Rob dan wel in vergelijking met Bas?

   Bas heeft verschillende inkomsten die hij zelf verdiend (waarschijnlijk zie je dat niet) die trekt zijn eigen plan idd, maar is wel constant bezig.

   Rob: klagen, zeuren en wat brengt die in Utopia, wat levert die op??????????

   die doet werkelijk helemaal niks dan beetje mee lopen.

   Bas is de enigste die het nog leuk houd met zijn acties.

   Als ik Rob zie word ik al moe van die vent.

 4. Hannah at 22:52

  Rob heeft gelijk en hopelijk was dit dan de laatste keer dat er “wake-up call stemmen” zijn gegeven en dat mensen eens zo eerlijk zijn om te zeggen:”Je krijgt van mij een stem, omdat ik je niet mag.”
  Daar zijn toch de stemmingen voor? Om diegene weg te stemmen die je niet in je Utopia wil hebben?!

 5. gea at 21:13

  Ik ben het helemaal met Rob eens, nu krokodillentranen huilen. Waarom hebben ze haar dan zoveel stemmen gegeven. En dat Bas de sfeer ten goede komt dat geloof ik ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *