Morgen vertrekt Armanda uit Utopia?!

Morgen vertrekt Armanda uit Utopia?!

We schreven er al eerder over, Armanda had een brief van haar vriend gehad waarin haar min of meer de keuze werd gesteld: Utopia verlaten of kiezen voor haar relatie. Na een gesprek met Ivan volgt niet veel later een gesprek met Bas.
Het gesprek vond plaats in het kantoor, en daar vertelt Armanda dat ze naar huis wil. Nogmaals legt ze uit over de brief die ze gehad heeft. Amando is bang dat Armanda vreemd gaat en hij vindt dat zij ze niet aan de regels houdt. Ze zou namelijk naar huis komen als Amado het moeilijk zou hebben. Het is geschreven in emotie voegt Armanda eraan toe. Ik ken hem gewoon niet zo… Ik droomde het vanochtend al dat ze hierheen kwamen vrijdag en dat ging gewoon helemaal niet goed… Ik wil morgen naar huis, ik zal er nog een nachtje over slapen zegt ze tegen Bas. Amado heeft het gevoel dat ik hem in de steek heb gelaten. Hij heeft gewoon liefdesverdriet Maar er zit ook onbegrip bij Armanda. Hoe kun je nu denken dat ik vreemd zou gaan. Heb je dan geen vertrouwen in de liefde?! Ik zou te veel aan jou en Bjorn zitten, dat vindt Amando niet cool… Bas vraagt vervolgens aan Armanda wat haar tegenhoudt om naar huis te gaan. Eigenlijk niets is het antwoord van de veganist.  Is het niet een beetje kinderachtig van Amado? vraagt Bas voorzichtig. Armanda knikt, maarja, hij is wel echt mijn alles. Morgen zal Armanda praten met een psycholoog, dus haar 24 uur heeft ze aangevraagd. Het is nu alleen nog afwachten wat haar definitieve keuze wordt.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 15:45

  Hortence, wat wil je daar eigenlijk mee zeggen, Bas is gewoon een homo, meer niet. Het is wel tegenstrijdig wat je zegt, nl. hij moet met z,n poten van vrouwen afblijven, nou ik kan je verzekeren, als je homo bent dan blijf je toch van de vrouwen af, of ik ben niet goed voorgelicht, of je wilt gewoon een beetje onzin uitkramen, wat je overigens goed af gaat. De beste stuurlui staan aan wal.

 2. maria at 13:29

  Trouwens ik heb echt het idee (net zoals bas tegen bjorn zei) dat ze NIET naar huis gaat. Ze lijkt me meer een dame die voor zichzelf gaat.

 3. maria at 13:27

  Armanda had een afspraak met amado gemaakt ,als 1 van de 2 het niet zou trekken …dat ze direct naar huis zou komen.En trouwens zij gaf zich op zonder dat hij het wist. Dus wie is egoïstisch.Hij jaloers? Kan me voorstellen, we weten toch hoe het in utopia gaat …gauw met elkaar allerlei dingen doen enz. of met elkaar het bed induiken (voorbeelden genoeg) Je kunt nog zo hard schreeuwen …dat doe ik niet! Maar hoe vaak hebben we dat daar al niet gehoord?En (vooral bas) zegt heeft hij dan geen vertrouwen in jou en de relatie? Maar draai het eens andersom? Wie denkt dan alleen aan zich zelf? Amado of Armanda????Of wat is belangrijker ..relatie of voor haar ideaal gaan, wat ze trouwens ook buiten utopia kan doen.

 4. CJ at 12:16

  Als Armanda een afspraak hebt met haar vriend als hij niet trok
  zou ze uit Utopia gaan , en nu krabbelt ze terug, wat zijn afspraken
  dan nog waard , wel voor de dieren vechten maar niet voor je relatie?
  dat zet je toch aan het denken.

 5. vriend at 12:07

  lekkere vriendschap, dan is de keuze makkelijk gemaakt lijkt me. gewoon lekker blijven. Was die vriendschap zo sterk dan had je toch niet utopia in gegaan. En ten tweede als je vriend zo wantrouwend is dan is de vriendschap ook van weinig waarde. Dus gewoon blijven! Hoop dat hij het uitmaakt en dan een grappig stelletje vormen met bas.

 6. Hortence at 10:49

  Ik begrijp die vriend van Armanda wel.Die Bas moet met zijn poten en smoel van vrouwen afblijven.Bas denkt dat hij alles is .Hij is gewoon en homo meer niet.Bas als je mans genoeg bent kom dan vooruit .

  • anneke at 00:08

   Volgens mij is er niet een die een vriend of vriendin buiten utopia heeft (had) gelukkig Stefanie der vriendje heeft het ook uit gemaakt en volgens mij waren er meer die voor Utopia kozen dan hun weder helft .

 7. Yvon at 23:13

  Vind ik ook weg er mee,maar ik vind het echt niet leuk dat die vriend zo afgeschilderd moet worden,alleen omdat madam weer eens zielig kan doen!!!!
  Ik zou zeggen;vried van Amanda…denk nog maar eens goed na voor dat je haar weer terug wil!!!

 8. Lili at 22:37

  Wat is dit erg! Wat een eng zielig ventje zeg, zag het al meteen hoe ie aan haar zat te plakken, klefklef bah! Ziekelijke jaloezie, daar wil je toch niet mee samenzijn, de rest van je leven delen! Je moet elkaar kunnen vertrouwen en is het niet zo dan ben je niet voorelkaar bestemd, kun je het beter nu weten.

  • anneke at 00:03

   Zo jaloers is Nicole ook met Ivan die mag ook niks van haar kijk maar naar het dansen vond mevrouw ook niet leuk , dus er zit geen verschil in die twee stellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *