Moet Armanda Utopia verlaten?

Moet Armanda Utopia verlaten?

Het is alweer even geleden sinds het vertrek van Stefanie dat we je van Utopia nieuws hebben voorzien tijd om je weer bij te brengen van wat er gebeurd is. Zo heeft Armanda een brief gehad van haar vriend. Een minder leuke brief, samen met Ivan nam ze deze dan ook door in de kas… Armanda moet mogelijk een drastisch besluit maken, in Utopia blijven of Utopia verlaten…

Het is een brief van Armado begint Armanda emotioneel te vertellen. Hij trekt het gewoon niet dat ik hier ben, hij vindt het egoïstisch en ja… Hij wil gewoon dat ik naar huis kom. En hij is boos dat ik me niet aan de afspraken zijn. Want ik zei dat als hij het niet trekt ik gewoon naar huis ga. En hij heeft al eerder aangegeven dat hij het niet trekt. Hij wil vrijdag ook niet op bezoek komen. Serieus zegt Ivan een beetje verbaasd. Hm hm antwoordt Armanda, hij is gewoon heel boos. Hij mist je vult Ivan aan. Ja gaat Armanda verder, hij vertrouwt me niet. En het is volgens hem een keuze zonder dat ik aan hem heb gedacht. En ik voelde vanmorgen al dat het niet goed zat. Ik wil gewoon naar naar huis, ik ken hem zo ook niet. Hij is super liefdevol en warm, ik ken hem gewoon niet zo. Dit is gewoon niet Armado. Ik denk dat ie ook beïnvloed wordt door mijn schoonmoeder. Ze was toen gelijk al bang dat ik vreemd ging gaan en zo. Je weet toch hoeveel ik van Armado hou?! Wat is dat voor bullsh*t. Het lijkt wel of het een brief van haar is, ik snap wel dat hij me zo erg mist. Dat is wederzijds toch vraagt Ivan. Ja antwoordt Armanda, ik mis hem ook heel erg. Ik moet dus kiezen tussen mijn relatie en mijn verblijf in Utopia. Een f*cked up keuze aldus Ivan, vraag of ie vrijdag langs komt, dan kunnen jullie praten. Waarom wil hij dat niet? Armanda antwoordt dat hij het gewoon niet trekt. Hij vindt het gewoon heel zwaar. Hoe denk jij erover dan vraagt Ivan. Armanda vertelt dat ze in tweestrijd zit, ik voel dat het niet goed gaat. Ik probeerde net de afweging te maken wat ik kan neerzetten… Ik vind het gewoon heel jammer dat het zo moet. Dat je een keuze moet maken vraagt Ivan. Ja antwoordt Armanda. En Ivan besluit haar even alleen te laten, sterkte man… Thnxs zegt emotionele Armanda… Hoe zal het aflopen? Gaat Armanda kiezen voor Utopia of voor haar relatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. maria at 13:04

  Enkelen vinden hem egoïstisch van Amado dat hij zegt Utopia of bij hem zijn.Vooral Bas vind dat, hij zei gisteren als ik moest kiezen zou ik dat doen voor mijn idealen en niet voor hem kiezen.. Maar gemakkelijk gezegd van hem. Hij heeft geen relatie. Maar denk dat hij het uit eigen belang zegt.Maar hij en enkele anderen vergeten dat zij zich opgegeven heeft zonder mede weten van Amado. Dus wie praat over egoïsme? En ze hadden de afspraak gemaakt dat als hij (of zij) het niet zou trekken ,dat ze direct naar huis komt.Dus wat is belangrijker…ze praat en zegt dat zij en hij enorm veel van elkaar houden en een man uit duizenden is en een hele band hebben. Dus moet de keuze dan zo moeilijk zijn?

 2. Yvon at 23:07

  Voordat je aan zo iets begint heb je dat toch tot in den treuren uit gepraat met je partner,zij geeft steeds haar schoonmoeder de schuld!!!
  Leuk voor haar vriend,staat hij teboek als jaloers en kwaaie man,die luistert naar zijn mama!!
  Armanda daar had je toch wel eerder aan kunnen denken

 3. gea at 20:48

  Laat haar lekker kiezen voor haar relatie en vertrekken, alleen beetje jammer dat die brief niet wat eerder kwam dan had ze misschien kunnen ruilen met Stef, zij eruit en Stef had kunnen blijven. Er zijn wel meer dingen die anders gaan dan bedoeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *