Stefanie moet Utopia verlaten

Stefanie moet Utopia verlaten

Ramona roept de groep bijeen, ze heeft er veel over nagedacht en gesproken met andere bewoners maar uiteindelijk toch nog een keuze kunnen maken. Ze vond het moeilijk maar zal toch iemand naar huis moeten sturen. Wie wordt het? Wim, Bas of Stefanie?

Zodra iedereen zit neemt de nieuwste bewoner het woord. Ze vind het echt verschrikkelijk maar heeft haar keuze gemaakt en staat erachter. Ik was erg in de war of ik voor gevoel, de bv of de groep moest kiezen. Wat is het belangrijkste. Ik heb gekozen op een ratio en een gevoel. Thuis was ik al enorme fan van iemand en ik vind dat ze persoon veel sfeer brengt. Bas jij mag blijven. Ik ben best wel boos dat ik deze keuze moet maken. Wim jij bouwt veel en toch hebben mensen op je gestemd dat mensen niet bij je kan komen. Stefanie heeft de meeste stemmen gehad en je raakt me enorm. Je raakt me zo omdat ik nu je wil zie. Moet dat omslagpunt hier komen? Of moet die thuis komen? Ik denk dat die thuis moet komen. Dus Wim mag blijven en Stefanie gaat naar huis. Het spijt me enorm! Stefanie barst in huilen uit en Ramona benadrukt dat ze het zo niet gewild heeft. Stefanie wordt ondertussen getroost door Wim. F*ck zegt Stefanie huilend, de rest van de groep is ook stil. Zelfs Nicole en Naomi moeten  huilen ook Ivan lijkt het er moeilijk mee te hebben en Rob pinkt ook een traantje weg. Ik wist het wel zegt Stefanie als haar tranen enigszins weg zijn. Gaat er iemand nog wat zeggen zegt Gina uiteindelijk. Stefanie lijkt nog weinig te kunnen zeggen, het enige wat we horen is ik ga naar huis. Stefanie staat op en geeft Rob vervolgens een innige knuffel. Hij lijkt het er toch erg moeilijk mee te hebben. Bedankt allemaal richt ze zich vervolgens op de groep. Ik heb geen speech voorbereid. Ik kwam binnen als een jankerd en zo ga ik er ook uit. Zullen we gewoon gaan roken of zo? Vervolgens geeft ze iedereen nog een knuffel. En gaat daarna met een lekker biertje roken. Vandaag eindigt het Utopia avontuur van Stefanie. Veel succes in de buitenwereld!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. anneke at 21:08

  Nu allemaal janken ze hebben toch op haar gestemd ,net wat ik toen schreef ik vindt je een leuke meid maar doe er volgende keer wat aan.
  Ja dat is nu te laat.
  En nu mag Bas de Utopiaan worden ,kan hij de rekening van face zelf betalen

 2. Johanna at 21:03

  Ik vind het ook jammer dat steff er uit moet ze hadden Cees meer stemmen moeten geven maar die heeft zich weer mooier voorgedaan dan dat hij is.De stemming is geweest en hij begint weer op iedereen commentaar te geven tegen anderen huichelaar

 3. gea at 18:27

  Jammer dat Stef weg is gestuurd, ik had liever Bas zien gaan die doet echt geen reet . Het enige waar hij geld mee verdient is baas beach en dan houdt hij ook nog geld achter de gluiperd. Sommige mensen zeggen dan “ja, maar hij is wel leuk met de dieren” daar verdien je niks mee die kosten alleen maar geld. En logisch dat hij ze moet verzorgen , hij heeft ze besteld.

 4. Elly at 18:20

  Allemaal matennaaiers… Stef geeft een academie over Borderline….en wat doen je mede-Utopianen… ze straffen je af…. want je mag Borderline niet als excuus gebruiken…. niet een beetje medeleven tonen met zo iemand. Echt walgelijk….en dit noemt zich een ideale samenleving.

 5. Jojanneke at 18:11

  Jammer… Stefanie zei teminste eerlijk hoe ze over iets dacht.
  Nam geen blad voor haar mond.
  Ik had liever Bas zien gaan, niet omdat Ivan dan utopiaan 2015 kan worden. Ik vind dat niemand deze titel verdiend. Vorig jaar was het moeilijk, dit jaar de groep is geen eenheid en er is geen flikker gedaan.. Zelfs de tuin die zo mooi was aangelegd hebben ze compleet verwaarloosd.
  Roddel, achterbaks gezever, roken en bankhangen….dat is favoriet binnen utopia.
  Ik denk dat Nicole, Ivan, Mark en Gina toch wel gaan in Januari..
  Cees bah bah had hem veel liever zien vertrekken, als de bewoners eens konden zien hoe hij roddeld tegen de mensen van de markt over hun, had hij echt wel op de bank gezeten, of als Ivan gedaan had wat hij zei te doen, 3 stemmen voor cees.

  • Therese at 21:37

   JANE wat durf jij te schrijven WEES BLIJ DAT JIJ DEZE ZIEKTE NIET HEBT jij kent het woordje van 6 LETTERS OOK NIET HE !!!!!!!!
   BEGRIP IS DAT !!!!!!!
   1 DING HOOP IK VOOR JOU DAT GOD {KAN LANG OF KORT DUREN] JE OOIT VET ZAL STRAFFEN en ik ben niet GELOVIG maar daarin wel.
   JIJ SPOORT ECHT NIET . en daar zeg ik ook geen sorry voor.

   • jane at 09:21

    beste therese, het gaat erom dat niemand in het belang van de patient dacht die duidelijk signalen gaf om hulp.Ze werd gebruikt voor het eigen belang van o.a. het serpent van utopia nicole genaamd.

   • jane at 12:22

    beste therese, Ik vind je reactie zwaar over de top, borderlineachtig uitvergroot.Iemand Gods straf toewensen Brrr akelig hoor
    Wens steff de beste professionele hulp toe en alle liefde van haar familie en voor de toekomst
    een man die helemaal alleen voor haar gaat en haar alle liefde geeft . Wat jou aangaat Calm down
    Piece is wat we nodig hebben

 6. Aggie at 16:26

  Wat een hypocrieten . Eerst op haar stemmen en nu brullen . Heel erg zielig .en ik hoop echt dat Bas utopiaan van het jaar word en niet de koning Ivan . Want wat doet die nou samen met koningin Nicole . Die heeft ook geen eigen mening , want anders word Ivan boos en ze weet hoe hij kan reageren . Nu maar hopen dat ze volgende maand genomineerd worden . Kijk maar eens naar de publieksstemmen . Zegt ook wel wat toch .

 7. Hannah at 15:47

  Heb net even het afscheid van Stefanie gezien (de judaskussen zijn gegeven en de krokodillentranen vloeiden rijkelijk), en kom tot de coclusie dat het stuk voor stuk heel goede acteurs zijn. Bijna allemaal op Stefanie gestemd en het nu vreselijk vinden dat ze weg moet, ook de “waarschuwingsstemmen” met de opmerking: “doe er wat mee” zijn voor niets geweest want ze krijgt helemaal de mogelijkheid niet om er wat mee te doen.
  Nog wat leuke afscheidsopmerkingen: Ivan snikkend: “Ik voel me schuldig, ik had beter mijn best voor je moeten doen.” Nicole:”Het is net of ik mijn kind wegstuur.” En Gabriëla: “Ze brengt energie in de tent, we gaan haar missen!” Alle drie op haar gestemd, Gabriëla zelfs twee stemmen…..
  Het is raar volk, maar blijft toch leuk om het te volgen.

 8. Marja at 15:36

  Nicole is de grootste huichelaar in utopia, nu heeft ze het “moeilijk” Ze wilde alleen Stefanie. Erin houden om Bas weg te krijgen, die een bedreiging is voor Ivan in zijn strijd utopiaans van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *