Een spannende dag voor de boeg

Een spannende dag voor de boeg

Wie o wie moet er straks Utopia verlaten? Is het Wim, Bas of Stefanie? Het is een spannende dag vandaag! Ramona vind het moeilijk om een keuze te maken en besluit dan ook met andere bewoners te praten. Ook spreekt ze met Ivan over de stemmen, Ivan wil geen direct antwoord geven op de vraag wie er weg moet. Maar legt wel zijn stemmen uit, dat hij bij Stefanie nu vuur in haar ogen ziet. Dat was ook de bedoeling van zijn stem. Ramona wil gezelligheid, bas doet dat goed maar is op zichzelf. en dat is niet goed voor de samenleving. ambitieus zijn is ook belangrijk. dat verwacht ik ook van andere mensen. als je zegt drie maanden aan jezelf wilt werken moet je dat ook doen doelend op Stefanie. ik vind de keuze wel lastig, omdat het twee mensen zijn die belangrijk zijn in de groep. ik vind het vervelend maar het moet. Daarna loopt ze naar binnen en zegt dat ze het over een uurtje bekend gaat maken…

Ook Rowena en Mark hebben een gesprek over de vorige stemronde gehad. Ben je tijdens de nominaties niet bang dat Gina op de bank komt? vraagt Rowena aan Mark. Maar dit keer is Gina niet op de bank terechtgekomen, maar heeft ze wel een publieksstem.Mark snapt niet dat ze een stem gekregen heeft van het publiek. Hij heeft er veel over nagedacht maar kan niet bedenken waarom. Rowena denkt dat het komt omdat Gina een aanwezig persoon is, net zoals ze zelf ook is. En als ze je dan niet goed kennen, oordelen ze misschien ook anders aldus Rowena.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. MariaBora at 12:58

    Nou, Mark snapt de laatste tijd wel meer niet, toen hij binnenkwam was hij redelijk slim, dat is nu allemaal in zijn broek gedaald.

  2. anneke at 12:44

    Wat ik niet begrijp waarom er niet meer bewoners op haar hebben gestemd vanwege het gedoe met Mark de hele tijd zo kon hij opzouten en zo kroop ze weer het bed in ,omdat ze weer wat van hem moest hebben.

  3. Sonja Hiemstra at 12:17

    Mark snapt niet, dat Gina een publieksstem heeft gekregen, dat ze de meest irritante kleuter van de groep is, heeft hij niet door,de sukkel……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *