Wat vond Angela van haar tijd in Utopia?

Wat vond Angela van haar tijd in Utopia?

Angela heeft gisteren Utopia moeten verlaten, maar wat vond zij precies van Utopia. Voordat ze definitief naar huis ging heeft ze nog een interview gegeven. Wat vond ze van haar tijd in Utopia?

Angela vertelt dat ze zich er wel oke onder voelt. Ze is ervan overtuigt dat Ramona met haar theaterschool er veel kan doen. En het is natuurlijk ook iets vernieuwend. Ik steek mijn mening niet onder stoelen of banken. Dus wat ik wel heb gezegd is dat het me verbaasde dat er zo weinig interesse in mij getoond werd maar ook bij Ramona. Dat vond ik wel spijtig en dat heb ik ook aangegeven en dat kan ook een reden zijn geweest dat ik te direct zou zijn. Het zijn allemaal wel mensen met een ego. En daar pas ik dan misschien toch niet bij. Ik vond de mensen gezellig om mij heen en ik was continu bezig. Ik heb er alles uitgehaald, ik wilde eigenlijk slapen maar heb alle activiteiten meegedaan. Want ik dacht van ja als ik eruit ga dan heb ik in ieder geval alles aangepakt. Behalve een frietje van Le Luifel, dat ben ik gewoon helemaal vergeten! Maar ik heb wel maximaal genoten. Ik wilde in Utopia een straatfestival maken, daar heb ik het weinig over gehad. Misschien had ik dat meer moeten doen. Maar ik dacht dat mijn persoonlijkheid wel doorslaggevend zou zijn en dat is niet gebeurd. Mijn broer is heel erg blij dat ik niet blijf. Hij trommelt iedereen op dus zo zit iedereen bij mij thuis. Ik heb ze nog niet echt gemist maar ik ga ze weer allemaal zien. Ze hebben er mij helaas uit gestemd, maar wat wel eerder bleek is dat ze de verkeerde eruit stemmen. Ik denk op lange termijn om Utopia te bouwen dat ze de verkeerde beslissing hebben gemaakt. Maar voor nu met het theater snap ik het, die verkeerde beslissing komen ze vanzelf wel achter! Angela bedankt de kijkers en streamers, ze had deze graag een langere tijd met haar gegund.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 13:05

    Hoe weet zij nu wie eruit gestemd gaat worden, dat is toch nog niet bekend. Of heeft Ramona het al tegen haar gezegd of was het al beslist door “achter”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *