Cees en Stefanie hadden een goed gesprek

Cees en Stefanie hadden een goed gesprek

We blikken nog even terug op gisterenavond, Cees en Stefanie hadden het over de eliminaties die vandaag plaats zullen vinden. Buiten hadden de twee een goed gesprek…

De twee zitten op het rokersbankje te praten. Volgens Stefanie maakt het niet uit wie er naar huis gaat. De hele groep gaat het k*t vinden voegt ze eraan toe. Ja antwoordt Cees, ik zag het ook helemaal niet aankomen dat je zo veel stemmen zou krijgen. Ik zit nu ook al zeven maanden in Utopia merkt Stefanie op. Maar volgens Cees heeft het daar niets mee te maken, je hebt het de eerste maanden erg moeilijk gehad. En een aantal keer geroepen dat je naar huis wilde. Maar naar aanleiding van de vorige stemmen vind ik wel dat je een slag hebt gemaakt. Als ik morgen moet gaan, dan is het eerste waar ik heen ga de koeien en daarna ga ik pas mijn spullen pakken antwoordt Stefanie. Cees begrijpt het wel, je bent er ook vaak te vinden is zijn antwoord. Je hebt wel een fantastisch avontuur meegemaakt en je hebt stappen gemaakt. Je kan het ook heel positief bekijken aldus Cees. Ja antwoordt Stefanie maar ik ben nog echt niet klaar benadrukt ze. Vandaag zullen we te weten komen wie Ramona naar huis gaat sturen. We zullen nog wel even moeten wachten want naar alle waarschijnlijkheid zal het rond 16:00 uur plaatsvinden…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *