Ruzie tussen Cees en Bjorn

Ruzie tussen Cees en Bjorn

We schreven al over de gezellige sfeer in de loods. Cees en Bjorn blijken ook nog eens ruzie te hebben. Bjorn besluit zijn hart te luchten bij Rowena.

Gisteren spraken de bewoners nog over een offerte die erg hoog was uitgevallen. Bjorn was erbij, richtte zich op Cees en zei succes met een vage glimlacht op zijn gezicht. Cees concludeerde vervolgens dat Bjorn van deze situatie genoot… Bjorn besluit een dag later met Rowena het gesprek hierover aan te gaan. Bjorn vertelt dat hij boos is op Cees. Ik trek het heel slecht voegt hij eraan toe. Laat het van je af glijden adviseert Rowena. Ik hou er gewoon niet van dan denk ik f*ck jou man gaat Bjorn verder. Ik vind het jammer en triest, hij hoeft niet zo te zijn. Dat past niet bij hem en dat moet ie niet doen, dat siert hem niet. En dan helemaal omdat hij gisteren mij dat verwijt maakt. Zit je daarmee vraagt Rowena met enige verbazing. Ja antwoordt Bjorn, ik vind het gewoon echt triest. Gisteren ga je mij beschuldigen van dingen maar ik doe dat helemaal niet. En vervolgens ben je eigenlijk gewoon zelf zo. En maak je nog geen dag later zelf zo’n actie. Wat ben je dan voor trieste hond joh! Laat het van je afglijden lieve schat adviseert Rowena nogmaals. Cees zit effe op heel moeilijk doen en negatief zijn. En als je dat tot je laat komen dan zit je er zo. Volgens Bjorn haalt Cees gewoon een streek uit waarvan ie zegt dat ik dat doe. Zo zit ik gewoon niet in elkaar, ik gun iedereen het beste van het beste. Dat weet ik ook antwoordt Rowena en als je dat zelf weet dan hoef je je er ook niet druk over te maken voegt ze eraan toe. We zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. CJ at 11:35

  Bjorn is een gluiperd, en kan niet tegen kritiek heeft misschien nu al ster allures
  en maar uit huilen bij Rowena volgens mij probeert ie die te versieren, maar het blijft een eng mannetje.

 2. Elly at 10:59

  Ik zit me dood te ergeren aan die Bjorn…sinds hij meer wordt gewaardeerd in Utopia wordt hij onuitstaanbaar…. niet te geloven…. en maar uithuilen bij Rowena. Die is ook weer blij met beetje aandacht van Bjorn. Hoe oud zijn die lui.. . Lijkt wel een lagere school.

 3. anneke at 22:42

  Bjorn denkt ook dat hij alles kan zeggen net of hij alles goed doed, Cees doet bij hem nooit wat goeds, van mij is hij geen Utopiaan van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *