Winter markt in Utopia vol problemen

Winter markt in Utopia vol problemen

De winter markt in Utopia is al een tijdje aan de gang. Het gaat er inmiddels gezellig aan toe maar eerder waren er problemen. Toen ging het er niet zo gezellig aan toe en met name tussen Bjorn en Ivan. De twee kibbelde er aardig op los.

Maar ook Gabriëlle en Gina zijn er klaar mee, nadat gezegd te hebben kijken ze boos naar Bjorn. Hij wilde op het laatste moment nog even de indeling van de stands veranderen. De poffertjeskraam moet toch de andere kant op en o ja, die DJ-booth stond ook niet goed. De meiden schreeuwen steeds harder en ook Ivan loopt flink te balen. Gaat ie op het laatste moment nog sh*t veranderen mompelt hij geïrriteerd. Ook heeft er een standhouder afgemeld, en dan is Ivan er écht klaar mee. Ik word er helemaal lijp van jongen schreeuwt hij vervolgens. De kraam blijkt namelijk niet op de lijst te staan, en daar krijgt Bjorn de schuld van. Als er een noodoplossing is bedacht, krijgen de mannen een telefoontje. De standhouder komt toch wél. Gelukkig maar. Maar dat is voor Ivan niet genoeg.Boos stampt hij naar Mark, die zich druk op de voorbereidingen voor Le Luifel en oliebollenkraam richt. Hoe vaak heb jij er last van gehad dat de lijst niet klopte als ik hem had gemaakt? En nu kijk ik hem één keer niet na… Onduidelijkheden! voegt hij er boos aan toe. Bjorn laat ondertussen ook nog van zich horen. Gaat hij mij dingen verwijten? F*ck you dat is die welbekende spiegel he. Verder vindt Bjorn de mensen in de loods triest en dan staan Ivan en Bjorn tegenover elkaar. Bjorn wuift de schuld af op technologie, Ivan herhaalt dat hij nooit ergens problemen mee heeft gehad. De strijdbijl wordt nog niet bepaald begraven, de twee gunnen elkaar het licht in de ogen niet… Hopelijk wordt het uiteindelijk gezelliger want dat is immers de bedoeling. Morgen is er overigens ook nog een kerst markt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 17:39

    Wat is het weer gezellig ze lopen allemaal te schreeuwen en verwijten elkaar dingen, de hoeveelste markt is dit wel niet en iedere keer zijn er problemen , dan met stroom, dan weer dat er geen plek is. Volgens mij zijn er teveel mensen die zich daar mee bemoeien, en degene die erover moeten gaan , moeten zich eens helemaal opnieuw gaan beraden hoe ze het aan moeten pakken zodat ze weten wat ze moeten doen, maak een draaiboek met een vast schema.

  2. Marja at 17:36

    Er zijn altijd moeilijkheden met de markt geweest , dus Ivan hoeft niet zo hard van de toren te blazen. Met allehulpmiddelen, de hele dag achter de pc en telefoon kunnen ze het allebei niet goed. Dat deed Isabella beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *