Cees nog altijd negatief

Cees nog altijd negatief

We blijven maar over Cees schrijven, zo ook vandaag. Alles is nog steeds redelijk negatief en dat wordt wel duidelijk in een gesprek die Cees met Rob heeft.

Want terwijl alle voorbereidingen voor de Mark plaats vindt besluit Cees even met Rob te praten. Hij vraagt of hij het nog wel naar zijn zin heeft op dit soort evenementen. Rob antwoordt dat hij wel van werken houdt. Rob vraagt dezelfde vraag terug tegenover Cees en dan begint het negatieve. Ik ben zo uit mijn plaat gegaan gisteren begint Cees. Ik heb letterlijk gezegd ik vind er geen reet meer aan. Kortom de oudste bewoner voelt zich nog altijd niet prettig. Rob geeft hem de aandacht die nodig is en raadt Cees aan om iets te doen wat hij leuk vindt. Volgens Cees is dat moeilijk, daar loopt het namelijk heel de tijd op stuk. Patat snijden en friet bakken vindt ik totaal niet zinvol. Een takkewerk! voegt hij eraan toe. Ook zouden mensen niet zien wat hij allemaal voor Utopia zou doen.Ik blijft gewoon de man met wie ze leuk kunnen praten benadrukt Cees hoofdschuddend. Daar houdt het dan mee op. Daar zakt mijn broek van af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gea at 13:15

    Wat wil hij doen dan, en wat was zijn doel toen hij erin ging. Wil hij Bjorn bij de computer weghalen en de marktorganisatie overnemen, daar is hij helemaal de man niet voor. Hij kan beter zijn biezen pakken. Hij wil ook geen kerstman zijn zij hij gisteren, maar dan krijgt hij wel de aandacht die hij zo leuk vind. Want Cees is de beste (ahum).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *