Cees twijfelt aan zichzelf en zijn doel in Utopia

Cees twijfelt aan zichzelf en zijn doel in Utopia

We blikken nog even terug op gisterenavond, Cees twijfelt aan zichzelf en zijn doel in Utopia. Eerder liet hij al weten klaar te zijn met Utopia en gisterenavond besloot hij er met Bas over te praten.

De heren spraken elkaar in de keuken, Cees vertelt tegen Bas dat hij even klaar is met alles. Maar ook vanavond zitten de negatieve gedachtes dwars. Binnen no time lig je eruit, dus je moet je maar aanpassen aan de rest.  De rest past zich niet aan, nee, ik moet mij aanpassen. Dat breekt mij gewoon op voegt Cees eraan toe. Volgens Bas moet Cees echt de keuken loslaten, maar dat kan Cees niet. Hij benadrukt dat hij niet de hele dag kan stilzitten, ik moet gewoon wat doen. En als er dan niets anders is, dan ga ik de keuken doen.De dingen die Bjorn doet het regelen van verschillende zaken zou ik graag willen doen. Maar Bjorn zou kenbaar gemaakt hebben dat hij het beter kan dan Cees. Volgens Bas moet Cees een eigen plekje in Utopia hebben, waar hij zich niet kan storen aan de rest. Maar Cees kan daar even niet aan denken… Hij is moe en besluit even op bed te gaan liggen. Hopelijk wordt het vandaag een betere dag voor de oudste bewoner van Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 23:21

  Waarom zou Cees naar huis moeten, omdat hij de keuken een beetje fatsoenlijk wil houden, d.w.z. een beetje schoon, zeker 10 Utopianen maken er zo,n bende van dat als Cees niks meer zou doen binnen 2 weken de muizen en kakkerlakken over de muur lopen, dankzij Cee is dat niet aan de orde. Er ie iemand die hier blij van wordt als Cees naar huis gaat, nou ik word van andere dingen blij, maar ik gun iedereen z,n pleziertje. Ik heb het idee dat Bjorn een vies spelletje aan het spelen is, zo,n aardige jongen toen hij binnenkwam, is niks meer van over, wat Utopia al niet met je kan doen.

 2. anneke at 13:49

  Ik heb het idee dat Cees een beetje in de steek gelaten wordt door Bas hij (Bas) is opeens bezig met andere dingen en maakt (zogenaamd) grapjes tegen Cees .
  En waarom moet Cees altijd terug naar huis naar zijn kinderen en over de andere hoor je bijna nooit van ga naar huis naar je moeder of de rest van het gezin.
  Hij hoeft van mij geen Utopiaan van het jaar te worden , maar Cees mag al minder doen zijn ze bang dat hij populair wordt
  Bjorn moet is ophouden met zijn popie jopie gedoe zoals hij tegen Rowena zei je moet op mij stemmen , ik zal je eens wat vertellen Bjorn er moet helemaal niks .
  En wie gaan er allemaal weg 1 januari ik denk zelf dat ze allemaal blijven

 3. Yvon at 13:23

  Zo is het gea,vraag je 24 uur aan Cees ga lekker naar huis,misschien hebben je kinderen je wel nodig deze dagen!!!je hebt je lang genoeg uitgesloofd,het werkt niet.

 4. gea at 13:06

  Een goede raad voor Cees , vraag je vierentwintig uur aan dan ben je met kerst thuis dan hoef je niet meer in de keuken dan kun je doen wat je wilt jij blij , wij blij.

 5. ah at 13:00

  De moed niet opgeven Cees. Andere mensen weten het altijd beter. Je mag voor mij persoonlijk de andere Utopianen best wel achter de broek aanzitten. Kritiek leveren de andere Utopianen ook. Hou het tot na oud en nieuw in iedere geval vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *