Utopia kijkcijfers week 49

Utopia kijkcijfers week 49

Het is alweer enige tijd geleden dat we naar de Utopia kijkcijfers hebben gekeken. Hier vindt je de kijkcijfers van Utopia week 49. Hoe vaak werd Utopia vorige week bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet.

Utopia kijkcijfers week 49 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 30 november: 782.000 kijkers
  • Dinsdag 1 december: 764.000 kijkers
  • Woensdag 2 december: 761.000 kijkers
  • Donderdag 3 december: 657.000 kijkers
  • vrijdag 4 december :600.000 kijkers

Ook deze week zijn de Utopia kijkcijfers wederom goed te noemen. Op vrijdag vinden we het laagste getal terug, wellicht heeft dit te maken met de sint drukte? Verder zit er nog altijd een mooi gemiddelde in. Zullen de Utopia kijkcijfers deze week weer toenemen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *