Maandag gaat Ramona afvallen

Maandag gaat Ramona afvallen

We schreven er al eerder over Ramona wil naast theater ook nog afvallen in Utopia. Gabriëlle gaat haar daarbij helpen. En terwijl Ramona in de keuken bezig was benadrukt ze dat ze van dit weekend moet gaan genieten. Maandag zullen ze beginnen met het proces van het proces. Ramona antwoordt dat ze er wel zin in heeft. Vol trots zegt ze tegen Bjorn dat ze gaat afvallen. Ohh echt zegt Bjorn met enige verbazing. Maak je borst maar nat voegt hij eraan toe. I know zegt Ramona, en Bjorn vraagt wat haar streven is. Ramona antwoordt dat ze zich lekker in haar vel wil voelen. En dat is nu niet vraagt Bjorn door. Minder zegt Ramona, en het is gezond. Ik heb wel een getal in mijn hoofd hoor maar dat deel ik niet met iedereen. Uiteindelijk komt Bjorn er wel achter wat haar streef gewicht is, dat is rond de 80. Bjorn vindt het een mooi streven. Dat sowieso zegt Ramona en ook tof dat ze me willen helpen. Bjorn wil ook wel helpen, als een groep helpt dan ga je het redden. Ik ga er ook echt voor voegt Ramona eraan toe. Volgens Bjorn moet het echt in je zitten, anders gaat het niet werken. En hier gaat het ook beter werken, hier is de verleiding minder. Ramona kan zich er ook wel in vinden en ze is vooral benieuwd hoe ze eruit gaat zien. Zal het Ramona gaan lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Marja at 11:53

  Dat gaat toch helemaal niet lukken, ze eten en drinken daar de hele dag, en dat vlak voor de feestdagen. Het gaat natuurlijk net als met gabrielle, geen stok achter de deur van een personal trainer, dus nauwelijks meer sporten en maar vreten

 2. Jojanneke at 00:40

  Hoop het voor haar.. Is voor Gabrielle wel fijn, kan ze er ook weer tegenaan, met zijn 2tjes is toch fijner dan alleen.
  Beetje kort de de bocht om te zeggen dat als het thuis niet lukt, in Utopia ook niet.
  Thuis is het toch wel even anders, daar heb ik teminste geen halve sportschool in mijn achter tuin zitten waar ik ook nog 24/7 terecht kan.
  Daarbij heb ik daar ook nooit zin in om te gaan, meestal ben ik al doodmoe, als ik de hele dag heb gewerkt. In Utopia, hoef je verder niets, niet op verjaardagsvisite, stappen met vrienden etc, dus eigenlijk tijd zat.
  En thuis kan ik zo even naar de supermarkt, Macdonalds, domino’s en andere vette hap halen.
  80 kilo is wel een behoorlijk getal… Last ze eerst masr eens met 10 kilo beginnen.

 3. lena at 23:46

  Gaat niet lukken. Als ze buiten utopia niet kan afvallen kan ze het daarbinnen ook niet. Het is geen dieet centrum. Programma obese had ze moeten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *