Cees heeft het gehad met Utopia

Cees heeft het gehad met Utopia

Cees heeft het even helemaal gehad met zijn verblijf in Utopia. Hij gaat het gesprek met Rowena erover aan. .

Ik vind er geen reet meer aan zegt Cees tegen Rowena. Rowena antwoordt dat ze dat al een beetje gemerkt had. Ik vind er geen zak meer aan herhaald hij nog maar eens. Ik ben alleen maar bezig met die k*t klusjes voegt hij eraan toe. Sommige dagen moet je echt even je tanden op elkaar zetten en er gewoon voor gaan benadrukt Rowena dan, terwijl ze zijn arm streelt. Ik heb soms ook van die dagen, maar dan kan ik ook niet op bed blijven liggen. We moeten door, Cees. Je mag het niet opgeven voegt ze eraan toe. Ja antwoordt Cees, maar voor wie? Voor wat? vraagt hij zich af. Voor dat waarvoor je binnen bent gekomen antwoordt Rowena. Dan zegt Cees dat hij zijn plannen voor Utopia maar niet van de grond krijgt en dat hij niet meer op zijn plek zit hier. Ze hebben me thuis keihard nodig en ik zit hier maar te k*tten. Ik loop hier doelloos rond. Een beetje sinterklaas spelen en morgen moet ik weer zo’n stom kerstmannenpak aan. Volgens Rowena hoort het er allemaal een beetje bij. Ik ben ook moe en ik slaap slecht klaagt hij verder… Zal Cees binnenkort ook vertrekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Paula at 07:54

    Dat zou een mooi kerstcadeautje zijn! Maar waarschijnlijk gewoon weer aandachtrekkerij en blijft ie gewoon zitten. Maar goed, ben al blij dat het wat minder de grote cees show is de laatste tijd.

  2. Hannah at 14:42

    Gewoon blijven Cees! Het is leuker te kijken naar het t.v. programma: Utopia met personen met een markante persoonlijkheid, dan allemaal meelopers en ja- knikkers aangevoerd door een agressieve bullebak en zijn vrouwelijke slaaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *