Paniek in de vroege ochtend

Paniek in de vroege ochtend

Een nieuwe dag is inmiddels alweer aangebroken en de ochtend is alweer bijna voorbij. Maar er was vanmorgen al wat paniek in de vroege ochtend….

Rob ontvangt vanavond namelijk bezoek in zijn Utopiaanse restaurantje. En daarom is hij al vroeg bezig met het schillen van de aardappels maar er is een probleem…Mark ontdekte in Le Luifel dat de frituurpan maar niet warm wil worden. Rob baalt natuurlijk als een stekker. Tegen het einde van de dag staat er bezoek op de stoep voor een stamppot en een frietje. Echter lijkt dat nu in de soep te lopen. Mark besluit gelijk een monteur te bellen en hij krijgt wat instructies via de telefoon. Mark probeerde het vervolgens te repareren met hulp van Wim. En Rob bleef ondertussen gewoon door schillen, in de veronderstelling dat het wel goed zou komen. Mark en Wim proberen van alles en in eerste instantie lijkt het erop dat de frituur gewoon stuk is maar wat later zien we ze gelukkig toch bakken. Kan de friet avond en stamppot avond gewoon doorgaan. Paniek voorbij!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 13:38

    Die problemen komen misschien wel door vocht, de tent staat immers altijd open. Het weer wordt er niet beter op de komende tijd het wordt steeds natter en vochtiger. Wim kan er beter ook een dichte luifel van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *