Rob vindt Bas een “show pony”

Rob vindt Bas een “show pony”

Nog meer gesprekken laat in de avond of beter gezegd nacht. Rob en Rowena hadden het over de Utopiaan van het jaar verkiezing.

De twee zaten gezellig op de bank, beide denken dat Bas wellicht een kans maakt en Rob besluit te ventileren over zijn mede bewoner. Bas is volgens hem een lieve jongen en goudeerlijk. Maar hij is wel een show pony voegt hij eraan toe. Ik ben dol op hem maar ik heb ook genoeg dagen dat ik me aan hem erger. Ik had het wel moeilijk toen hij naast Stefanie op de bank kwam. Toen kon ik hem echt niet aankijken vertelt hij verder. Want als ik de keus had, was ik voor de echte gegaan. Ik dacht mensen kennen jou niet.Was je boos op Bas vraagt Rowena vervolgens. Nee antwoordt Rob, niet persoonlijk naar hem maar ik had wel zoiets van je komt er nog mee weg ook. Rowena vindt Bas echt oprecht en Rob geeft toe dat hij daar een beetje aan twijfelt. Buiten zouden we wel vrienden kunnen worden maar hier in Utopia erger ik me kapot aan hem. Het is gewoon een einzelganger. En misschien gaat ie straks nog winnen ook, maar dan heeft ie het gewoon heel goed gespeeld. Rowena lacht en moet Rob toch een beetje gelijk geven. Maar het is wel gespeeld en daar heb ik moeite mee sluit ze het gesprek af…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ann at 13:30

  Rob heeft groot gelijk. Bas is een vies ventje, die denk dat hij alles is, cees is ook zn vies mannetje, letterlijk en figuu rlij.. Rowena is vals, een meeloopster.. Van mij mag ivan winnen.. En niet die bas die niets uitvoert.. Maa. Ja, daar is alles omgedraaid.. Hoe minder je doet, lieg, manupulee, hoe beter je ben..

 2. anneke at 12:56

  Volgens mij gaat het tussen Bas en Ivan ,ik hoop zelf Bas jammer dat hij (bijna) niks uitvoert nu gaat hij opeens aan de gang met een paar dingen.
  Ivan heeft heel veel gedaan maar is een grote schreeuwer en de baas aan het spelen met Nicole samen ,en hij heeft meer vrienden dan Bas omdat ze bang voor hem zijn hij kan er niet tegen als ze hem tegen spreken.
  Rob jij wordt het zeker niet.
  En geen van de meiden verdienen het.
  Hoe worden eigenlijk de punten verdeeld.

  • Hyl at 17:11

   Die ineens aan de gang gaan zie ik meer, kijk maar eens naar Gina, Mark ziet ze even niet, ze denkt zeker zo te winnen, en Naomi is ineens in de buurt van Ivan, denken ze zeker dat ze hard werkt, nou daar is meer voor nodig.

 3. maria at 11:59

  Dat heeft Rob heel goed gezien wat Bas betreft.Bas is inderdaad een showmannetje en is vaak niet te peilen.Rowena vind hem oprecht nou ik niet. Hij neemt de boel gewoon in de maling en is ja een einzelgänger. Geen groepsmens en kan niet zeggen dat hij de mannen vaak of helemaal niet helpt met allerlei karweitjes. Hij zit dan meer in de kas enz.Als ik heel eerlijk ben vind ik dat hij niet verdient om utopiaan van 2015 te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *