Nicole en Bas gaan een Live in de loods doen?

Nicole en Bas gaan een Live in de loods doen?

We  blikken nog even terug op gisterenavond, toen vond het running dinner plaats. Het ging er gezellig aan toe maar al snel kwamen er ook weer gesprekken over de Utopiaan van het jaar op gang. Zo hadden Bas, Ivan, Nicole en trainer Fitz het erover.

Hoe zit het met Utopiaan van het Jaar? Wie gaat die winnen? vraagt Fitz terwijl hij Bas en Ivan aankijkt. Dat mag jij zeggen antwoordt Ivan terug. Het zou heel grappig zijn als ik win merkt Bas op. Coach Fitz kijkt hem vragend aan. En is benieuwd of Bas extra hard aan de bak gaat met deze wedstrijd voor de deur. Met ballen, hè! zegt Bas enthousiast. Verder vertelt Bas dat hij wel kan lachen om de opmerking die Ivan eerder maakte. Dat er een hevige strijd komt zoals bij het kickboksgala en de dancebattle, denkt Bas niet. Dus je bent een opgever? vraagt Fitz door. Nee hoor, dat zeker niet antwoordt Bas. Ivan verdient het voegt hij eraan toe. Nicole hoor het allemaal aan en heeft er ook iets over te zeggen. Maar hoezo gaat het tussen hun twee? Wij wonen hier met vijftien mensen benadrukt ze. En zegt tegen Fitz dat ze Bas heeft uitgedaagd voor een zangbattle, maar dat hij niet durft. Echt niet! reageert Bas. Hij is nergens bang voor en gaat de uitdaging graag aan een Live in de Loods? Waarop Nicole antwoordt Deal! Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *