Running dinner in Utopia gestart

Running dinner in Utopia gestart

Het eerste running dinner in Utopia is van start gegaan. De eerste gasten zijn inmiddels in Utopia gearriveerd en de laatste voorbereidingen worden getroffen. De allereerste running dinner in Utopia is een feit! Maar wat is nou precies de bedoeling? Team Utopia zal één van de vier gangen maken voor henzelf en de groep gasten. De gasten zullen vervolgens zelf ook in kleine groepjes één van de vier andere gangen maken. Uiteindelijk wordt elke gang op een andere locatie op het terrein gegeten of gedronken. Zo is zowel binnen als buiten een plekje gecreeërd om lekker te eten met zijn allen. Er zijn vier gangen voorbereidt om de kerst alvast te vieren. Alle gasten zijn er inmiddels zo ook bouwer Wim en coach Fitz. Met stapels borden en bakken eten maken zij hun entree. Het idee kwam van Rowena en iedereen werd al gauw enthousiast. De bewoners hebben dan ook heel de dag in de keuken gestaan en iedereen stak zijn handen uit de mouwen om mee te helpen. De gasten beginnen bij Baas Beach voor een lekkere kerst-cocktail van Bas. Daarna gaan zij al lopend naar de volgende locatie voor het voorgerecht enzovoorts. Ook zal er vanavond nog een borrel plaatsvinden voor de standhouders. De avond is dus goed volgepland!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *