Het centraal van 10 december

Het centraal van 10 december

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om wat te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van het centraal van 10 december terug.

Markt
Het is tijd om even over de Utopia markt te praten. Er is namelijk wat onduidelijkheid hoe de markt ingedeeld gaat worden. Bjorn geeft aan dat het slim is om drankjes op meerdere plekken aan te bieden. Je wilt gemak aldus Bjorn. Maar Nicole denkt juist dat het handiger is als alle verschillende drankjes bij elkaar staan. Het lijkt erop dat niemand Bjorns mening deelt. Toch gaan ze Bjorns idee doorvoeren, met de gedachten in het achterhoofd gaat het mis, dan doen ze het niet meer. Ivan vertelt dat hij ook fan boxen wil gaan verkopen op de markt. Hij wil elke kans aangrijpen om de cijfers op de bankrekening weer wat op te krikken.

Running Dinner
De dag van het Running Diner is aangebroken en worden ongeveer 30 mensen verwacht. Alle bewoners zullen het festijn gedurende de dag gaan voorbereiden. Na afloop is om 20:00 uur de borrel voor de standhouders. Zij staan aanstaande zaterdag op de Utopia markt.

Le Luifel
Morgen verwacht Wim dat Le Luifel opnieuw geopend gaat worden na de verbouwing waar hij mee bezig is.

Theater
Er staan twee workshops van Ramona op de webshop, inschrijven kan vanaf vandaag. Na de markt ga ik weer een nieuwe workshop geven voor jullie voegt Ramona eraan toe.

Party
Mark kondigt aan dat er aanstaande maandag een groot feest plaatsvindt in Utopia. Er is gratis drank voor iedereen en er worden 120 mensen verwacht. Deze party is voor genodigden.

DJ workshops
Bjorn krijgt binnenkort een aantal Dj workshops. Ook kunnen anderen zich binnenkort inschrijven. Dus in eerste instantie krijgt alleen Bjorn drie workshop en mocht het een succes zijn, dan kan iedereen een workshop volgen in Utopia.

Live in de loods
Voor Live in de loods waar Bjorn en Rowena zullen optreden zijn de voorbereidingen in volle gang. Zo krijgen Bjorn en Rowena straks hun eerste zangles.

Kerstdiner
De bewoners blikken alvast vooruit naar de kerst. Want wat gaan ze doen met het kerstdiner? Nicole lijkt het leuk om een gourmet a la wandelend buffet te doen. Iedereen is enthousiast, want dan heb je de voordelen van beide vormen.

Gemaskerd bal
Er komen twee vleugels richting Utopia met twee pianisten die alles kunnen spelen wat je je maar kunt bedenken. Alles vindt plaats tijdens het gemaskerd bal. Er zijn nog kaarten te koop. Het gemaskerd bal vindt plaats op 19 december.

Winter Wonder Land
De bewoners vragen zich af waarom de zondag kaarten veel beter verkopen dan de zaterdag kaarten. Op deze dag is alles tenslotte nog op voorraad en op zondag weet je maar nooit hoe het dan is.

Cees als kerstman & einde centraal
Een kerstmarkt zonder kerstman is natuurlijk niets. En daarom zal Cees tijdens de aankomende Winter Wonderland Markt rondlopen als de kerstman van Utopia. En hij zal ook weer rondleidingen geven! En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Yvon at 13:55

    Ik dacht dat ik mij daar alleen aan ergerde gea,aan dat trekken aan die baard bedoel ik!!!
    Er zijn toch wel kerstmannen die daar rond willen lopen,Cees!!!!zo overdreven

  2. gea at 12:47

    Wat mij opvalt aan de luifel dat dat ding dag en nacht open is aan de voorkant, vorige week zag ik dat de kat er weer was en die ging in de luifel kijken lijkt me niet zo goochem, dan kunnen er ook muizen in om aan van alles en nog wat te knabbelen. Ik hoop wel dat als Cees kerstman is dat hij niet zo overdreven doet als wat hij als sinterklaas aan het doen was en dat hij een goeie baard heeft waar hij niet zo aan hoeft te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *