Iedereen was gisterenavond prikkelbaar

Iedereen was gisterenavond prikkelbaar

Gisterenavond waren er nogal wat irritaties, onder andere ook tussen Bas en Cees. Later die avond besloot Cees het gesprek met Bas aan te gaan.

Ik heb het idee dat er iets is. zegt Cees tegen Bas. Je bent heel kortaf. Ik voel me er niet zo lekker bij. Bas antwoordt Cees dat er niets aan de hand is. In ieder geval niks tussen ons Cees benadrukt hij. Ik ben gewoon een beetje snel aangebrand voegt hij eraan toe. En Cees vraagt zich nog steeds af wat er nou precies aan de hand is. Doe ik iets verkeerd, heb ik iets verkeerds gezegd? Nee totaal niet zegt Bas. Bas vindt het zelf ook moeilijk om een oorzaak te vinden. Ik denk dat het vertrek van Stiff me ook zwaar valt. Maar het ligt niet aan jou, ouwe dibbes. Beide lachen,  en Cees vertelt dat het hem opgevallen is dat iedereen prikkelbaar is. Ja, iedereen is prikkelbaar bevestigd Bas. De mannen gaan vervolgens weer hun eigen weg. Kort daarop voegt Bjorn zich bij Bas in de slaapkamer beneden. Ik ben een beetje klaar met vandaag zegt Bjorn. Snap ik antwoordt Bas. Ik heb bijna niks gedaan en ben er ook klaar mee vandaag. Hopelijk is het vandaag gezelliger!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 12:52

    Cees dacht gisteravond zeker dat hij leuk was, hij liet aan Gabs en Romana zien wat voor leuke dingen je kon doen met een gootsteenontstopper, je kon hem tegen de muur plakken of op de grond zetten en er dan op gaan zitten, wie zegt er nu zoiets als volwassen man , zijn hormonen spelen zeker op. Ze moeten maar een prostituee voor hem regelen misschien heeft hij daar wat aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *