Ivan over de grap van Bas

Ivan over de grap van Bas

We schreven er gisteren al over, de grap van Bas waarin hij vrouwelijk schoon opriep om zich aan te melden. In zijn bericht verwees hij toen naar onze site Utopiatvshow. Enfin wat later gisterenavond werd er nog over gesproken. Ivan is niet te spreken over de grap van Bas en besprak dit met Wim, Rob en Mark.

De heren zaten buiten onder de veranda te praten. Ivan deelt zijn frustraties aan Wim, Rob en Mark. Hij zet allemaal vrouwen met bikini’s en strings, om alleen maar billen te zien. Rob begrijpt even niet wat Ivan precies bedoeld en Wim legt het uit. Bas heeft een advertentie op de Utopia courant gemaakt. Ivan merkt op dat de site een professionele uitstraling moet hebben. Ook fungeert deze als visitekaartje van Utopia. Mark benadrukt dat het wel om Bas gaat, wellicht moet hij het niet al te serieus nemen. Ivan antwoordt dat hij de advertentie twee keer verwijderd heeft. En hij heeft het er nog een keer op gezet vraagt Wim met verbazing. Ivan vertelt dat hij Bas toen stevig heeft aangesproken en gezegd dat hij zich bewust moet zijn dat hij niet alleen is. Mark vindt de grapjes van Bas toch soms ook wel weer leuk. De rest lacht mee. Inmiddels is het bewuste bericht verwijderd. Wat vinden jullie heeft Ivan gelijk? Of moet een grapje kunnen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. lena at 23:38

  Wat is het nou hannah wel string geen string. Een grapje kan altijd maar als iemand niks anders meer doet dan zogenaamde grapjes, is de lol er gauw vanaf.

 2. Hannah at 18:50

  Beetje valse preutsheid hier, het was een foto van een vrouw in string ,van achteren met een flinke bilpartij, zoals er in de zomer zoveel over het strand lopen.
  De halfblote dames, op grote reclame billboards of posters in bushokjes, van Hunkemöler of welk ander lingeriemerk zijn dan aanstootgevender.

  Ivan mag nu wel eens naar huis.

 3. lena at 16:36

  Beetje normen en waarden heet dat. Vrouwen hoeven niet als lust object neergezet te worden. Daarnaast heeft ivan totaal niks met burka,s maar overdrijven mag altijd. Zijn zussen en moeder lopen ook niet met een burka. Belachelijke opmerking. Hij heeft gewoon gelijk. Hij neemt geen blad voor zijn mond en dat wordt niet in dank afgenomen. Zouden meer mensen als hij moeten zijn. Dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent.. maarja hij is een moslim en die moeten we nou eenmaal over 1 kam scheren.

 4. Mieke at 15:04

  Wat zijn jullie kleinburgerlijk, het is toch maar een grapje van Bas, ik ben blij dat er nog iemand in zit die eens een grapje uithaalt.

  • Marja at 16:53

   Helemaal mee eens Mieke . Als het om Bas gaat kunnen ze hier niets hebben. Eerst eindeloos over Cees gezeurd, maar nu moeten ze Bas hier hebben

 5. Lisa at 14:38

  Ivan heeft helemaal gelijk.Vrouwen zijn geen koopwaar!Ik begrijp niet waarom Ivan afgebrand moet worden.Hij durft tenminste zijn mond open te doen.Bas moet zijn puberstreken maar buiten de poort voortzetten.

 6. Hortence at 14:22

  Bas ,moest naar huis.Ik begrijp bepaalde mensen niet.Bas ,doet geen moer in Utopia.Bas,maakt alleen onkosten meer niet.Dat zijn oma kijkt ,wil weten wat zij er van vind.Bas,denkt dat vrouwen zo behandelt mogen worden.Hij seks op beeld ,kus vervolgens met een andere de volgende dag.Nu wilt hij weer vrouwen naar beneden halen. Respect voor vrouwen is ver te zoeken bij Bas.Stef moest naar huis om haar problemen huis voort te zetten!!!! Ga zelfs naar huis om thuis aftenvallen .Cees ,is al weken voor aan het slijmen zodat hij geen stemmen kon krijgen.Vraag mij af wanneer hij weer een grote bek gaat geven.

 7. beetje at 10:58

  Wat is dit een misselijk makend mannetje zeg, omdat het niet in zijn straatje valt (VROUWEN IN HET ALGEMEEN)gaat hij de andere (boys)erbij halen en hoopt op respons,wat hij gelukkig niet krijgt.
  Hij denk echt dat ie God is.
  Wordt tijd dat meneer naar huis gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *