Alcohol in Utopia achter slot en grendel

Alcohol in Utopia achter slot en grendel

Alcohol wordt banden gelegd in Utopia zegt Mark terwijl hij zoekt naar een slot. Samen met Wim is Mark al heel de dag bezig om de alcoholkast te vergrendelen. Er wordt heel wat af gedronken, volgens Cees. Ook met Oud & Nieuw was het weer raak. Meerendeel had een glaasje te veel op, tot grote ergernis van Cees. Het was nogal een werk want de heren konden maar geen slot vinden. Maar nu is het dan toch af. De bewoners hebben een nieuwe drankkast waarbij de alcohol netjes achter slot en grendel verdwijnt. Op het moment dat de kast af is, roepen ze direct Cees. Kijk, Ceesione, aan jou de eer! zegt Mark trots terwijl hij de sleutel overhandigt. Wat geweldig! Ja, helemaal perfect, jongens zegt de Cees dankbaar. Ze laten Cees zien hoe de kast vergrendeld kan worden. Zodra de sleutel in het slot valt is Cees helemaal blij: Tada! Nu kan er niemand meer bij! Jeetje, dit is een mijlpaal in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joze at 17:21

    Ik ben benieuwd hoe lang dit duurt, want er zijn een aantal inwoners die elke dag
    alcohol nodig hebben! En Cees heeft gelijk, sommigen drinken heel erg veel .

  2. Kristof at 17:14

    Cees heeft dan tog zijn gedacht gekregen , het lijkt wel een peutertuin aant komen waar iedereen moet vragen als ze iets gaan mogen drinken aan opvoeder Cees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *