Bekijk het vertrek van Naomi terug

Bekijk het vertrek van Naomi terug

Het is alweer even geleden dat we je voorzien hebben van Utopia nieuws, sorry daarvoor! Gelukkig hebben we een filmpje kunnen vinden dat Naomi uit Utopia vertrekt. Ivan moest dit namelijk doen als een soort van opdracht. Op het gemak heeft Naomi vandaag haar spullen ingepakt. En er gaan ook flink wat spullen mee, maar dat mag ook wel na de tijd die Naomi in Utopia heeft doorgebracht. Uiteindelijk gaat iets later dan gepland Naomi dan toch richting de poort, aldaar wordt er nog een groepsfoto gemaakt en dan is het tijd om echt afscheid te nemen. Het is een emotioneel afscheid maar het moet helaas toch gebeuren. Naomi bedankt iedereen en benadrukt dat ze Utopia een toffe plek vond, geniet ervan zolang het duurt voegt ze eraan toe. Er wordt nog een keer geknutseld en dan volgt er een afscheid. Niet veel later loopt Naomi echt het terrein af, einde Utopia avontuur!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Lisa at 00:00

    Ivan heeft de juiste beslissing genomen om Naomi te laten vertrekken.Na 13 maanden in Utopia moet zij weer verder in het dagelijkse leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *