Bas en Rowena werken hun plan verder uit

Bas en Rowena werken hun plan verder uit

Bas en Rowena willen graag wat huisjes in Utopia. Het is een soort experiment waar verschillende huisjes als bijvoorbeeld slaapkamer dienen en de loods meer als woonkamer en voor andere evenementen. De meningen over dit plan zijn nogal verdeeld maar Bas en Rowena besluiten toch door te zetten. Gisterenavond besloten de twee hun plan verder uit te werken.

De twee zitten in de slaapkamer met een kladblok, al snel wordt de indeling getekend van bedden in de huisjes die er moeten komen. Maar voordat er huisjes worden gebouwd, willen Bas en Rowena klein beginnen en  experimenteren in de studio. Degene die echt buiten de loods willen slapen, kunnen dat aangeven en zullen ze rouleren bedenkt Rowena. Bjorn die bij de twee zit ziet het plan niet zitten. Weetje begint hij, ik wil niet in het huisje slapen omdat ik het in huisje wil slapen. Ik wil dan slapen omdat het een experiment is met z’n allen. Als je iets doet, moet je het goed doen en niet half voegt hij eraan toe. Dat kan al niet antwoordt Bas want er zijn al mensen tegen. Wim wil niet en Cees wil alleen een huisje voor zichzelf. Ook Nicole komt bij het drietal staan en merkt op dat het erom gaat dat we groeien en iets nieuws gaan doen. En omdat het leuk is. Bas vertelt wat het plan precies is, de opzet is om maandag, de eerste nacht, te kijken of het met 4 personen en een kacheltje te doen is buiten de loods. Rowena besluit met Cees te praten omdat hij een huis voor zichzelf zou willen. Maar dat is niet zo, hij wil eerst een proef doen maar twijfelt of het allemaal gaat werken met zo’n kleine ruimte met vier of vijf man… We zijn benieuwd of maandag dit experiment zal starten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *