Gina wil de vide netjes houden

Gina wil de vide netjes houden

Nog meer nieuws van gisterenavond, zo ergert Gina zich nogal aan de troep op de vide en besluit een poging te wagen daar iets aan te doen. We zagen haar een papiertje ophangen aan de muur met de tekst houd de freaking vide netjes!

Gabriëlle die ook op de vide aanwezig is krijgt de tekst als eerste te zien. Ze lijkt het wel met mede bewoner Gabriëlle eens te zijn. Het is heel erg voegt ze eraan toe. Ik weet het, het is geen stijl. Thuis laat je ook niet je rommel slingeren aldus Gina. Want ik dacht bij mezelf ik ga vanaf nu ook zorgen dat elke ochtend elk bed netjes strak getrokken is. Kleine moeite, dat kost maar 5 minuten van mijn tijd, maar het is gewoon geen stijl meer. Ik heb laatst alles aangeraakt en het is gewoon wéér vies. Wat later spreekt Gina Bjorn ook nog eens aan. Ook jij moet de vide netjes houden het zit me tot hier voegt ze er gefrustreerd aan toe. Ik wil niet naar een andere kamer toe gaat ze verder, maar het moet gewoon netjes worden… En ik ben niet de enige. Gabriëlle wil ook bijna naar een andere kamer door al die puinhoop. Kijk alsjeblieft even naar die hoek. Van vies goed tot schoen hoek, alles ligt op de grond. Bjorn is het er niet mee eens. Geloof me alleen vieze dingen liggen soms even op de grond en die paar brieven die onder mijn bed liggen? Vervolgens bespreken Gina en Gabriëlle tijdens de schoonmaak van de vide om een opruim rooster te introduceren. Op die manier blijft de vide netjes, rommel is niet erg maar nu is het echt te veel…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *