Andy en Melissa waren in Utopia

Andy en Melissa waren in Utopia

We hebben gisteren iets gemist! Er waren twee BN’ers in Utopia namelijk Andy en Melissa. Gelukkig heeft een andere Utopia fan deze gebeurtenis opgenomen dus kun je het op je gemak nog eens terugkijken. Wat kwam het stel precies doen? Melissa is ook kapster en kwam voor de verandering Gina haar haren verzorgen. Andy de voetballer was ook mee voor de gezelligheid. Na afloop gaven de twee nog wat antwoorden op een interview. Dat omschrijven we even voor je :).

Melissa vertelt waarom ze naar Utopia zijn gekomen. We zijn hier gekomen om de haren van Gina te doen, dit was een verrassing van een vriend. Andy vertelt wat zijn rol was, de jongens er effe doorheen halen. Melissa vertelt vervolgens wat ze gedaan heeft met de haren van Gina. Ze heeft deze geverfd. Volgens Melissa heeft Gina nu het ideale kapsel en kleur, er is weinig onderhoud voor nodig. Ik vind Utopia wel leuk, ik zou het wel kunnen overleven maar heb liever een camera ploeg bij me. Andy zou liever zoiets als Utopia hebben, dan heb je tenminste niet zoveel mensen in huis. Bekijk hieronder het bezoek van de twee nog eens terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *