Speciaal bezoek voor Michael

Speciaal bezoek voor Michael

Tijd voor weer een portie Utopia nieuws. Michael heeft namelijk twee bezoekers gehad. Zij kwamen praten over seksualiteit maar in het bijzonder travestie crossdressing en gender.

Michael neemt het bezoek eerst even mee voor een rondje door de loods. Hij laat zien waarmee andere bewoners bezig zijn. De bezoekers kijken hem geïnteresseerd aan. Vera, één van de twee bezoekers en zelf ook travestiet, laat al snel merken helemaal thuis te zijn in the business van travestie. Zij heeft vele malen grote evenementen over travestie, crossdressing en verschillende varianten daarop verzorgd.. Het groepje zoekt een plekje om het hoofdonderwerp te bespreken. En Cees sloot zich er ook bij aan, Michael had hem namelijk uitgenodigd om erbij te komen zitten. Maar waarom precies? Hij vertelt dat hij zijn verjaardagsfeest opgezet heeft met vele bezoekers. Hij wil dus zijn organisatie skills in dit project voeren. Mogelijk wordt er dus een evenement over dit onderwerp gestart. Wordt vast en zeker vervolgd!


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *