Cees onzeker over zijn financiële rol

Cees onzeker over zijn financiële rol

Sinds gisteren heeft Cees de financiën over genomen. Dit liet Mark in een soort van centraal weten. Maar Cees lijkt nog vrij onzeker te zijn van deze nieuwe rol binnen Utopia.

Ze gaan mijn kop er afhakken zegt Cees tegen Rowena. En vertelt tegen haar dat hij bang is dat een aantal bewoners in het centraal hem veel kritiek gaan geven op de manier waarop hij de financiën onderhoudt. Wat later laat hij zijn onzekerheden ook blijken bij Michael. Ik voorspel je nu dat zij bij de eerste meeting proberen mijn kop er af te hakken begint Cees weer.  Volgens Michael gaat dat niet gebeuren maar Cees denkt daar anders over. Ik weet het zeker gaat hij verder. Michael kijkt wat verward en begrijpt niet wat Cees nou bedoeld. Cees legt Michael vervolgens uit dat bewoners hoge verwachtingen hebben van de rapportage van Cees. Ze verwachten een perfect antwoord sluit hij het gesprek af. Wat denken jullie zal Cees zijn financiële rol in Utopia waar kunnen maken? En zullen de andere bewoners inderdaad kritisch zijn op zijn rapportages en bevindingen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 10:14

    Ik heb het filmpje gezien tussen cees en mark
    Wat doet mark afschuwelijk tegen cees, wat een toon zeg, als ik cees was had ik al dat geld weggesmeten, zoek het lekker uit mark
    Gatver was is dat een rotvent aan het worden, raakt tijd dat hij echt weg gaat

  2. maria at 17:36

    Als het gebeurd zoals cees denkt wat de anderen misschien doen(qua kritiek op hem)heeft hij dat aan zichzelf te danken. Hij zei toch zelf steeds dat hij de financiën wilde doen en dat hij er ervaring in heeft.Dus ik zeg….Cees niet ZEUREN……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *