Mark draagt de financiën over aan Cees

Mark draagt de financiën over aan Cees

Mark roept iedereen bijeen, hij heeft namelijk een belangrijke mededeling die hij kwijt moet. Als iedereen zit begint Mark te vertellen.

Cees was natuurlijk al mijn rechterhand begint Mark, maar ik word Cees’ rechterhand. Ik wil dat hij de financiën leert en draag mijn taak symbolisch aan Cees over. Vanaf nu is het helemaal van jou, Cees. Cees antwoordt er nog niet aan toe te zijn, je gaat me veel te snel voegt hij eraan toe. Ik ben nog in training maar dat pak ik niet zomaar in één uurtje op. Ik heb het tijdens zijn opleiding behandeld, maar hij heeft er niet veel ervaring mee voegt hij eraan toe. Mark draagt toch de kas over aan Cees. Voel je hoe zwaar het is grapt hij. Dit draag ik al zeventien maanden met me mee. De twee schudden elkaar de hand en daarmee is de overdracht definitief. Is dit serieus vraagt Ivan vervolgens. Mark legt uit dat dit een oprecht plan is en dat Cees hier veel van kan leren. Ik ben er dagelijks mee bezig legt Mark uit. Soms voel ik me een politieagent, het is heel zwaar. Ik ga je ook wel ondersteunen maar er komt een tijd dat je alles zelf moet doen. Je bent nooit te oud om te leren voegt hij eraan toe. Cees benadrukt dat hij rustig verder gaat leren maar dat het hem waarschijnlijk wel wat tijd gaat kosten meer dan toen Mark het leerde. Ik vind het nog altijd interessant om te doen. Wel wil ik de steun van de groep hebben maar dat is geen probleem. Dan neemt Ivan het woord. Hij wil zich een tijdje terugtrekken uit de loods. Hij heeft het moeilijk en wil even in de wellness blijven slapen. Ik weet niet meer waar ik het zoeken moet. Dus laat me even een poosje en dat wordt geaccepteerd door de groep… Mark lijkt de financiën helemaal te hebben gehad. Zo liet hij eerder al weten vragen te hebben bij het budget van de boodschappen. Maar ging ook nog het gesprek met Ivan aan. Hierin wordt duidelijk dat als het zo doorgaat Mark rond zijn verjaardag Utopia zal verlaten. Dat kun je in onderstaande video bekijken:

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:23

    Hele goede stunt van Mark. Cees wilde het toch al heel graag. Zat steeds op te scheppen van…oh dit kan ik makkelijk en wil het doen. Nu word het hem aangeboden, heeft hij steeds meer smoesjes om het niet te doen. Of te zeggen ..ik ben er nog niet aan toe…. tja cees moet je maar niet zo opscheppen en zeggen..oh dat kan ik wel. lachen……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *