Video: botox behandeling van Michael

Video: botox behandeling van Michael

We schreven er kort in onze Utopia nieuwtjes van vandaag al over. Michael heeft zijn eerste botox behandeling gehad. Je leest het goed de eerste, want er komt nog een vervolg! Want over twee weken komt het gezelschap weer terug. De “doktoren” zijn enigszins bekend van tv. Zo pleit het stel om een botox bar te openen. Enfin, terug naar de behandeling. Nadat Michael duidelijk aangegeven heeft wat hij precies voor ogen heeft is het tijd om aan het werk te gaan. Er gaat een spuit in zijn voorhoofd en vervolgens vlak naast zijn ogen. Er wordt voor zover wij weten het een en het ander opgevuld. Als het klaar is laat een van de “doktoren” weten dat Michael het de komende dagen rustig aan moet doen en niet aan de plekken komen waar er zojuist geïnjecteerd is. Dit om verschuiving te voorkomen… Over twee weken zien we het groepje weer terug, dan wordt Michael eerst even gecheckt en daarna is het tijd voor een touch up. Als de behandeling erop zit wordt de stoel weer in de auto getild en wordt er uiteraard nog een foto gemaakt. Michael laat vervolgens weten erg blij te zijn dat ze eraan mee hebben gewerkt. Tot over twee weken dan maar!

Bekijk hier een deel van de behandeling terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. lena at 02:18

  Klaas ik weet wel degelijk wat het is. Maar transexueel zijn is geen excuus om je vol te spuiten met botox. Dus geen onzin uitkramen. Als ze nou siliconen had gewild voor borsten. Had ik het nog kunnen begrijpen. Je gezicht glad spuiten heeft niks met transexueel zijn te maken. Meer ijdelheid en lekker makkelijk in utopia. Sorry gaat mij allemaal te ver. En het enige waarom hij het geklef van do niet leuk vindt, is omdat hij zelf die aandacht wilt. Nog geen twee weken daar en al zonder overleg afspraken maken voor botox. Zijn gezicht was nog niet uitgewerkt van de vorige botox. Hij heeft een psycholoog nodig.

 2. joze at 22:14

  Utopia lijkt tegenwoordig een soort van “reclame ‘ . Allerlei soorten van problemen en onderwerpen
  komen voorbij, waar door daar aandacht aan besteed moet worden. Het heeft niets meer te maken
  met een ideale samenleving opbouwen. En het is wel goed om aandacht te besteden aan ziektes en bepaalde taboe’s en goede doelen, maar NIET via utopia met dit soort mensen, want dat wordt niet serieus genomen!!

 3. klaas at 21:28

  mensen weet waar jullie het over hebben zoon leven is echt niet makelijk ….
  verdiep jullie er eerst maar een in dan oordelen en niet oordelen als je er niets van weet
  dank u

  • Manon at 00:16

   Nou Klaas… hoezeer iemand zich er ook in verdiept, snappen doe ik het niet! Als je net 2 weken in Utopia bent en je gaat je gezicht vol botox laten spuiten, gaat mij te ver! Dit heeft werkelijk niets meer met Utopia te maken! En als hij het zo moeilijk heeft had hij dit ook al thuis kunnen doen..maar nee, dit is lekker makkelijk en goedkoop! Kom op zeg, Utopia wordt met de dag slechter en ongeloofwaardiger! Wat wil de volgende die erin komt?! Ivan heeft gelijk, dit heeft niets meer te maken met waar Utopia voor staat!

 4. lena at 20:24

  Belachelijk. Ik ben transexueel dus moet botox hebben. Echt te dom voor woorden. Ik wil ook botox ben geen transexueel wie betaald. Wat een smoes om te krijgen wat je wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *