Dominique geschokt door botox behandeling

Dominique geschokt door botox behandeling

We blikken nog even terug op gisterenavond, Dominique is namelijk geschokt door de botox behandeling die Michael heeft ondergaan. Ze besprak dit met mede bewoner Victoria.

Ik was vandaag geschrokken begint Do te vertellen. Ik was intens geraakt door wat Michael eergisteren tegen de groep vertelde. Ik was geraakt en ik voelde het benadrukt ze. Maar vandaag hoort ik dat hij al eerder heeft gebeld omdat hij een statement wil maken en het vervolgens dus pas aan de groep heeft verteld. Terwijl het al geregeld was. Dat vind ik wel heel gemeen gaat ze verder. Dan zijn de tranen niet echt meer snap je wat ik bedoel? Victoria snapt het wel, ik voelde ook de pijn maar aan de andere kant voelde ik ook de leugen. De samenleving is geen samenleving meer gaat Victoria verder. Ik heb het gevoel dat er iets aan zit te komen in Utopia. Ik weet dat er storm op komst is, dat gevoel heb ik gewoon. Maar er kan niets ergs gebeuren denkt ze. Do is het ermee eens volgens haar hangt het in de lucht. Dominique vertelt vervolgens dat ze zo eigenlijk niet wil praten, ze houdt niet van roddelen. Maar volgens Victoria is het pas roddelen als je het nooit tegen de persoon om wie het gaat vertelt. Dus Do moet haar gevoelens ook bij Michael zelf neerleggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:16

    Ja nu komt de ware aard van michael naar boven. Leek zo n aardige jongen. Zo zie je maar weer de buitenkant zegt niks. De echte michael komt langzamerhand naar voren.

  2. anneke at 11:07

    Ze moeten nu ze het weten hem het zelf laten betalen. En wie betaald de volgende behandeling.
    Een goede leer voor de volgende , want ik heb zelf het idee dat hij dit al voor hij utopia in ging dit besproken had
    Toen hij belde zei hij volgens mij by lieverd tegen de persoon aan de andere kant van de lijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *