Heftige discussie over budget in Utopia

Heftige discussie over budget in Utopia

Mark en Cees hebben een heftige discussie gehad over het budget van de boodschappen. Later mengt Victoria zich ook in deze discussie. Maar wat is er precies aan de hand?

Volgens Mark besteld iedereen maar wat hij of zij wil. Op deze manier denkt Mark dat ze over vier maanden misschien wel thuis zitten omdat ze failliet zijn. Dat liet hij eerder aan Ivan weten. Ook wil Mark de financiën maar aan Mark geven. Enfin, terug naar de discussie. Victoria is aangesloten omdat ze een mail voor Cees zou typen. Maar omdat ze haar naam hoorde besluit ze zich in het gesprek te mengen. Victoria besluit haar visie te delen over de uitgaven die gedaan worden. Ik heb er geen idee van maar als mensen blijkbaar willekeurig de telefoon pakken om dingen te bestellen, zonder dat daar overleg over is, dan moeten daar duidelijk andere afspraken over gemaakt worden. Anders loopt het echt de spuigaten uit. Ik ben geen politieagent die rondloopt en elke keer serieus gaat kijken welke ingrediënten zij gebruiken en wat wel en niet noodzakelijk is. Nee! Ik vind dat het hun eigen verantwoordelijkheid is. Op het moment dat het mijn verantwoordelijkheid zou zijn om daar op te letten, dan gaat iedereen zijn eigen boodschappen doen en betalen. Dan krijg je gewoon een weekbudget voor je eigen boodschappen. Ik vind dit zo verschrikkelijk kinderachtig voegt ze eraan toe. Daarom zei ik al in het centraal of we verhogen het budget of we gaan erop letten antwoordt Mark. De conclusie is volgens Mark duidelijk, iedereen laat het maar gaan. Er wordt besteld wat ze willen, maakt mij niet uit. We laten alles lekker op zijn beloop. Niemand durft zijn verantwoordelijkheid te nemen. Lang leve de lol! Maar daar is Victoria het niet mee eens. Ze hebben de keuze volgens haar, of we leggen het nog één keer voor of je krijgt gewoon een weekbudget en dan zoek je het maar uit hoe je het met je boodschappen doet. Dat is hetzelfde als dat je een basiskloon krijgt en als het op is, is het op gaat Victoria verder. Dan heb je maar geen eten. Zoek het dan maar uit! Ik vind het super kinderachtig dat het zo moet maar ik ga zeker niet de verantwoordelijkheid nemen voor al die andere dertien debielen die het dan zelf niet kunnen! Cees maakt vervolgens een einde aan het gesprek. Dat is dus ook wat ik zeg benadrukt hij. Dan zitten we dus feitelijk allemaal op één lijn… Wordt vervolgd dus!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *