Bas vertelt Ramona dat er iets opbloeit met Do

Bas vertelt Ramona dat er iets opbloeit met Do

Ramona zit weer goed in haar vel, ze heeft besloten er weer helemaal voor te gaan. Ze heeft haar dip overwonnen en is weer back in the game zoals ze zegt. Bas heeft dat ook opgevangen en wil toch nog even iets duidelijk maken. Ook lijkt hij een beetje onzeker te zijn over iets…

In de slaapkamer spreekt Bas Ramona aan. Er speelt wel iets tussen mij en Do begint Bas het gesprek. Ramona vraagt zich af of Bas het eng vindt. Ja best wel antwoordt Bas wat onzeker, maar zij ook gaat hij verder. Dit omdat dit geen goede plek is om iets te beginnen. Ramona adviseert laat het gewoon zijn. Ik merkte aan mijzelf gisteren dat ik niet mezelf was of zo. Ik miste jou een beetje geeft Bas toe. Ik merk dat ook aan je gaat Ramona verder. Maar benadrukt wel dat het oke is. Maar je moet het gewoon rustig aan doen. Het is niet erg dat het er is. En je kan het niet tegenhouden. Maar er is iemand buiten? Is dat niet een beetje gek? Bas antwoordt dat hij zich daar bewust van is en dat mensen zich er nu mee gaan bemoeien. Ramona vertelt dat dat precies is waar ze zich een beetje schuldig over voelde. Ik heb me er ook mee bemoeid gaat ze verder. Ik wil je niet de indruk geven dat het niet mag bestaan. Iedereen kwam ook naar mij toe, omdat ze dachten dat ik het heel zwaar had. En dat was natuurlijk ook zo. Maar wie ben ik om jullie liefde tegen te houden? Ik wil je daarin alleen maar steunen. Dat vind ik mooi van je antwoordt Bas en aait haar over haar wang.

Ramona begint over Dominique en zegt dat ze daar nog niet echt een band mee heeft. Maar misschien komt dat nog voegt ze eraan toe. Ik voel dat ze het probeert omdat ze weet dat jij mijn maatje bent en zij ons niet wil splitsen. Ik probeer haar ook te betrekken, maar het gaat niet zo natuurlijk. Ze is een mooi en kwetsbaar meisje. Maar vindt je het nog wel leuk? Ik vind het heel leuk vertelt Bas. Maar ik moet mezelf er niet in gaan verliezen en dat merkte ik gisteren wel. Ramona vraagt zich af hoe het dan zit met het meisje dat hij thuis heeft zitten. Bas mist haar en denkt dat hij daarom misschien genegenheid zoekt. Jij bent de enige met wie ik dit deel en dit is veel te emotioneel voegt Bas er fluisterend aan toe. Ramona adviseert dat Bas het maar allemaal moet laten gebeuren en goed moet luisteren naar zijn gevoel…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 19:01

    Sinds wanneer heeft Bas iemand buiten Utopia, heb er nooit wat van gehoord
    En als het wel zo was of is kan hij het nu wel vergeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *