Bekijk het bezoek van Wim en Bjorn terug

Bekijk het bezoek van Wim en Bjorn terug

Aangezien het erg rustig is in Utopia kunnen we er helaas niet veel over schrijven. Maar ondanks dat hebben we wel iets voor je om de tijd te doden. Zoals we eerder schreven hebben  Bjorn en Wim bezoek gehad. Maar hoe verliep dat bezoek precies? Een deel hiervan kun je hier lezen maar je kunt het ook nog eens terug kijken! Uiteraard komen we later terug met meer Utopia nieuws. Hou de website dus in de gaten of volg ons op Facebook en Twitter en blijf volledig op de hoogte!

Wat er momenteel gebeurd in Utopia? Mark ligt te slapen en is op moment van schrijven wakker gemaakt door Gina. Echter besluit hij toch nog even om te draaien en verder te slapen. Bas is ondertussen in de kas te vinden bij zijn diertjes. Gina is ondertussen bezig met het maken van een romantisch plekje om te dineren. Dit zal ze met Mark gaan doen, moet hij alleen weer even wakker worden. Verder is er niet veel bijzonders in beeld. Wie weet later meer!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *