Michael heeft kritiek op evenementen

Michael heeft kritiek op evenementen

We blikken nog even terug op gisterenavond, een aantal bewoners waren zich namelijk aan het voorbereiden op het feest van Ceees en de Utopia markt. Want sommige dingen kunnen toch wel wat beter…

Volgens Michael die net het eerste evenement in Utopia achter de rug heeft kunnen er toch wel een aantal dingen beter. Zo heeft hij gezien dat de bewoners langer weg van hun plek zijn dan de bedoeling is. Als mensen zeggen dat ze niet hebben kunnen roken, maar wel drie kwartier wegblijven voegt hij er geïrriteerd aan toe. Er zal een betere sociale controle moeten komen om te zorgen dat de pauzes niet langer zijn dan vijf minuten concludeert hij. Maar dat is nog niet alles, ook de doorloop bij binnenkomst moet verbeterd worden. Kortom er moet voor aanstaande dinsdag een planning en plattegrond komen stelt hij voor. Ik wil niet meer dat muntjes, merchandise en jassen uitgifte op dezelfde locatie plaatsvinden. De gasten blijven te lang stil staan op één plek en deze opstopping zorgt alleen maar voor irritatie.  Victoria zet ondertussen alle bevindingen op een rijtje om binnenkort met zijn allen door te nemen. Zal het de twee lukken de organisatie te verbeteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *