Wie is er deze week het populairst?

Wie is er deze week het populairst?

Een nieuwe week is aangebroken dus dat betekend een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. Wie is er deze week het populairst? Nou de nummer één hoeven we bijna niet meer te vertellen dat is Bas. Michael volgt op plek twee en Ivan sluit de top drie af. Het minst populair is Benjamin en de positie van Rob die een grapje uithaalde met het dak van de caravan zien we op plek dertien. Bekijk hieronder de uitslag nog eens terug, is deze terecht volgens jullie?

1. Bas 34.78%
2. Michael 16.93%
3. Ivan 15.6%
4. Gabriëlle 8.27%
5. Cees 6.02%
6. Gina 3.01%
7. Rowena 2.58%
8. Victoria 2.58%
9. Bjorn 2.29%
10. Dominique 2.15%
11. Wim 1.72%
12. Mark 1.41%
13. Rob 1.09%
14. Ramona 0.82%
15. Benjamin 0.74%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Bardy247 at 12:07

  Schandalig dat 10 van de 15 bewoners onder de 5% aan populariteit staan. 5 van de 15 zelfs beneden de 2%.
  Het draagvlak voor die bewoners is dus wel heel erg laag. Door pas om de twee maanden mensen eruit te kunnen stemmen, is de prikkel om er wat aan te doen naar mijn mening verwaarloosbaar. Dat kun je ook wel zien want qua activiteiten en houding lijkt het meer op een vakantiekamp dan dat er wat gebeurd. De ontwikkelingen die er tegenwoordig zijn, zijn eigenlijk alleen nog maar op relationeel gebied. Dat kun je zelfs nog terugbrengen tot wie roddelt er over wie, wie heeft er ruzie/een meningsverschil met wie en wie zit achter wie aan.
  Naar mijn mening zou er een grote schoonmaak moeten plaatsvinden onder de bewoners.
  Bijvoorbeeld iedereen die in de populariteits-poll onder de 2,5% staat. (Draagvlak om er te zijn is minder dan 1 op de 40 stemmen en dat is bitter weinig).
  Men zou bijvoorbeeld ook, om de twee weken iemand eruit moeten stemmen. Dan kunnen in week 1, twee kandidaat bewoners erin komen. Na die week, bepalen de de bewoners wie er blijft. De blijver stemt iemand weg en de weg gestemden verlaten tegelijkertijd het programma.

  Het programma heeft een impuls nodig en ik denk dat dit wel twee goede zijn om de vaart erin te krijgen. Het is nu wel een heel gezapig stelletje bij elkaar.

  Ik ben wel benieuwd of er nog andere ideeën zijn waardoor jullie denken dat het programma beter/aantrekkelijker wordt. Niet alleen om naar te kijken, maar bijvoorbeeld ook om er aan mee te doen/het terrein te bezoeken of er je geld te besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *