Bekijk het live in de loods concert van Bjorn en Rowena

Bekijk het live in de loods concert van Bjorn en Rowena

Gisteren vond natuurlijk het live in de loods concert van Bjorn en Rowena plaats. Hoogste tijd om daar iets over te zeggen want dat is inmiddels al lang voorbij. Maar niet alleen Bjorn en Rowena droegen hun zangkunsten voor. Ook Cees liet zijn drum kunsten horen. En Michael heeft Utopia verlaten en daarvoor is Megan terug gekomen. Of te wel we zagen een Michael op zijn vrouwelijke kant. En gelukkig ondanks dat Rob en sommige anderen dachten zong Bjorn nog niet eens zo vals niet. Dit lieten ook verschillende bezoekers weten. Het optreden was naar eigen zeggen oke. Ook Rowena draagt haar nieuwe single voor. En Michael ehmm Megan doet ook nog een playback act. En als het feest er weer op zit bedankt presentator Bjorn iedereen voor zijn of haar komst. Vervolgens komt er confetti naar beneden gevallen en wordt de soundtrack van Utopia door coverband KINK voorgedragen. Een leuk feestje zit er weer op. En omdat beelden veel meer zeggen dan woorden. Hieronder het concert om terug te kijken op deze zondag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. mikey****** at 10:24

    Ik heb de boel zo eens bekeken en beluisterd…maar helaas moet ik zeggen dat de stem van Rowena heel vervelend is. veel te schel. En wat zong ze het laatste nummer vals..afschuwelijk .
    De avond op zich was leuk. Bas en Mark te gek. En Megan…ze doet het toch maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *