Wat er na het concert nog meer gebeurde

Wat er na het concert nog meer gebeurde

Wat gebeurde er na het live in de loods concert nog meer? We hebben hier alle gebeurtenissen kort en krachtig omschreven zodat je weer volledig op de hoogte bent! Het concert terug kijken? Dat kan ook via hier!

Vlak na het concert
Er werd nog even na gekletst of beter gezegd geklaagd… Zo vond Wim dat een aantal bewoners geen f*ck gedaan hebben. Sprak Mark Cees aan omdat hij de kas nog niet geteld had en eigenlijk al had moeten doen. Mark gaf wel een compliment aan Megan, zij was al aan het tellen. De uitslag zal binnenkort wel bekend worden. Wel hoorde we 4000 euro vallen, maar we nemen aan dat het iets meer zal zijn. Mark, Bjorn en luidruchtige Gina besluiten alle confetti maar eens op te ruimen.

Leuke bezoekers
De bewoners hebben weer een aantal leuke bezoekers gespot. Zo had Gabriëlle een leuke man gezien die Michael of Megan ook wel leuk vond. Bas en Dominique hadden het ook erg gezellig. Zo deed Bas een striptease. Maar uiteindelijk kapte Do het af. Wellicht had Bas al wat drankjes op? Wat later lagen de tortelduifjes alweer in bed en Do verwacht dat er bij Rob nog wel iets gaat gebeuren. Zo denkt ze dat hij nog wel verjaardagss*ks gaat hebben. De B&B gasten zouden maar rond hem blijven hangen aldus Dominique. Maar het is hem gegund voegt ze eraan toe. Voor zover we hebben kunnen zien is er niets gebeurd.

Lol
Een aantal bewoners hadden de grootste lol. Zo werd Gina door Ivan alle kanten opgeslingerd en ze vond het erg leuk. Ze wilde nog wel een paar rondjes draaien en liet dat goed merken ook. Benjamin vond Megan er goed uit zien, zo gaf hij een kus op haar wang en sloeg haar op haar kont die er volgens hem goed uit zou zien. Michael laat verder weten dat vele bezoekers er later pas achter kwamen dat hij Megan was. Sommige dachten zelfs dat hij ingehuurd zou zijn.

Slapen slapen en nog een slapen
Een nieuwe dag is begonnen in Utopia land maar dat gaat vooralsnog erg rustig. De meeste bewoners slapen nog  Ivan is momenteel de eerste die opstaat en dat om 10:00 uur. Op naar de koeien dan maar?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *