Benjamin moet wennen aan veranderingen

Benjamin moet wennen aan veranderingen

De afgelopen tijd is er veel veranderd, een aantal bewoners zijn vertrokken en er zijn weer nieuwe bijgekomen. Benjamin lijkt daar een beetje last van te hebben en besprak dit met mede bewoner Rowena.

Benjamin zit net als Bjorn achter de computer. Rowena komt even kijken bij de twee en al snel ontstaat er een gesprek met Benjamin. Het gaat over de veranderingen van de afgelopen tijd. Benjamin vertelt dat hij heel erg gehecht was aan de bewoners die inmiddels weg zijn. Ik had het niet verwacht gaat hij verder. Dit omdat ik na die ellende met Stiff en Armanda in de mindset was dat we tot eind februari sowieso samen zouden blijven. Dat viel gewoon even rauw op mijn dak. Rowena antwoordt het wel te snappen. Volgens haar is de dynamiek in de groep in korte tijd flink veranderd. En Benjamin heeft zich voor Utopia 201t6 iets voorgenomen. Hij wil weer naar de beginselen van zijn ideeën gaan. De ideeën die ik had toen ik Utopia binnen kwam. Zal dat Benjamin gaan lukken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *