Rowena en Ramona voelen zich gesaboteerd

Rowena en Ramona voelen zich gesaboteerd

Ramona en Rowena waren zich vanmiddag aan het opmaken, terwijl ze dat aan het doen waren hadden ze het over het veelbesproken huisjes experiment.

Want dat experiment heeft volgens de twee al aardig wat stof op doen waaien. Terwijl Bas even binnenkomt lopen delen de twee mede dat ze trots zijn op hun mede bewoner. Ook vinden ze het tijd voor vernieuwing en verandering. Toch denken de twee dat het handiger is om een goed plan te bedenken. En eventueel nieuwe huisjes te bouwen om daarna past het experiment verder uit te voeren. Bas verlaat vervolgens de ruimte en de twee dames kletsen nog even door. Ramona vindt het jammer dat Rob en Gina negatief doen over het experiment. Terwijl Bas zo zijn best doet. Rowena is het daarmee eens ook vind zij het jammer dat Mark en Bjorn helemaal geen antwoord hebben gegeven over hoe zij denken over het experiment. Maar weet je wat ik ook vervelend vind gaat ze verder. We willen een experiment maar wij krijgen voor mijn gevoel geen eerlijke kans. Dit omdat we voor mijn gevoel nu al gesaboteerd worden. En wat krijg je dan? Verdeeldheid! Ja gaat Ramona verder je weet van tevoren dat we hier moeten vernieuwen. De tune van Utopia is niet voor niks de ultieme samenleving voegt ze eraan toe. En je zou hier nog zoveel meer kunnen doen, dat irriteert me ook. Bas doet verder wel stoer maar ik snap wel dat hij daar een beetje teleurgesteld van wordt. Zit je daarmee vraagt ze, laat je niet gek maken he? Ramona antwoordt dat ze dat lief vind maar ik laat me niet gek maken hoor. Ik probeer Bas gewoon te helpen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *