Rob en Benjamin ventileren over anderen

Rob en Benjamin ventileren over anderen

Ventileren is onderhand een begrip geworden. Rob en Benjamin hebben ook even geventileerd of geroddeld net hoe je het noemen wilt. Dit keer werd Victoria en nieuwste bewoner Dominique besproken…

Dit deden de heren op het welbekende rokersbankje, beide vinden Victoria een leuke meid. Maar zoals ze het zelf zeggen geen kansmaker voor de liefde van de mannen. Ze is wel leuk voegt Rob eraan toe maar ik voel er niks bij. Ook heb ik een paar dagen geleden een fijn gesprek met haar gehad. Ze is wel een beetje apart gaat hij verder. Met dat hoog sensitieve. Ook Benjamin moet wat over Victoria kwijt. Toen ze binnenkwam dacht ik echt wow! Die gaan we even…. Al met al vinden ze het aardig persoon. En dan gaat het gesprek over naar het volgende onderwerp Dominique. Rob vertelt haar nog niet echt te hebben gesproken. Maar wel een lieve meid volgens mij, nog wel een beetje een meisje voegt hij eraan toe. Volgens Benjamin gaan ze er wel plezier mee hebben en ook aan Victoria. En dan richt het gesprek zich weer tot Victoria. Rob vertelt dat ze sommige jargon van haar niet begrijpt. Met haar frequenties, energieën en trillingen. Zij heeft het wel een stuk extremer dan ik aldus Benjamin. Doelend op het woordengebruik, levensbeschouwing en perceptie.Maar ik heb wel respect voor haar positieve houding gaat hij verder. Rob denkt daar weer anders over, hij vindt het een beetje opvallend. Ik zegt niet dat ik Victoria niet gelooft maar als ik aan haar vraag hoe het gaat, zegt ze altijd dat het goed gaat. Beide komen wel tot de conclusie dat ze een goede aanvulling voor de rest van de groep is. Ik overleef die vijftien maanden wel voegt Rob eraan toe. Je moet het hier echt niet doen, tenzij het een perfect match is. En daar is Benjamin het roerend mee eens…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *