Zonnebankexpert komt naar Utopia

Zonnebankexpert komt naar Utopia

Het is alweer even geleden dat we je van Utopia nieuws hebben voorzien. Tijd om alles dus weer in te halen. Vanmiddag is er namelijk weer het een en het ander gebeurd!

Bjorn heeft eerder al eens laten doorschemeren dat hij net als sommige andere bewoners een zonnebank zou willen. Hij heeft nu een expert uitgenodigd om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Maar helaas is niet iedereen het eens met dit idee. Bjorn denkt namelijk dat een zonnebank een mooie toevoeging zal zijn voor Utopia. Hij heeft zelf twee jaar in een finesscentrum gewerkt, waar ze ook zonnebanken hadden, dus hij vindt dat hij er aardig wat vanaf weet. Volgens hem is een zonnebank gezond en een goede manier om van een winter dip af te komen. Gina staat achter Bjorn, ze wordt er altijd gelukkiger van zo zegt ze. Huib de zonnebankexpert, is speciaal naar de loods gekomen om uitleg te geven over de zonnebank. Hij vertelt dat je inderdaad gelukkig wordt van zonnen. Dat komt door de endorfine, een geluksstofje, wat je aanmaakt tijdens het zonnen. Maar tegenstanders zijn er ook, zo is er Ivan, hij wil het absoluut niet. Hij vindt het een slecht idee en slecht voor de gezondheid omdat het verslavend zou zijn. Ze zouden dan strenge regels op moeten stellen over wanneer er wie onder de zonnebank mag. En daar heeft Ivan geen zin in om het in de gaten te houden. Als iemand af en toe gaat is het prima vervolgd hij, maar iedereen in Utopia doet toch wat hij wil. Je kunt mensen hierin niet beperken. Bjorn snapt het niet, waarom doet Ivan zo moeilijk? We hebben nu toch ook regels omtrent de hond. Daar houden mensen zich toch ook aan. We kunnen ons best aan regels houden hoor. En het is heel simpel als je je er niet aan houdt, dan gaat ‘ie gewoon weg. Zal het Bjorn lukken toch een zonnebank in Utopia te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *