Emotionele Ramona door post

Emotionele Ramona door post

Een nieuwe dag is begonnen en die begon goed voor Ramona en Cees want zij mogen berichten van het thuisfront ontvangen! Beide zijn uiteraard blij met de post en nemen dan ook op de bank plaats om alles eens lekker door te nemen. Voor Ramona is het extra spannend omdat dit haar eerste postmoment is sinds ze in Utopia verblijft. Helaas wordt er niet veel hardop gesproken maar het gezicht van Ramona spreekt boekdelen. Ze is geëmotioneerd, en de tranen lopen dan ook over haar wangen. Gabriëlle komt er uiteindelijk bij zitten en vraagt naar haar post. Ramona vertelt dat het wel goede post is maar mijn moeder mist me gewoon heel erg. Uiteindelijk bedankt ze haar moeder voor de camera en benadrukt dat zij haar ook erg mist. Verder heeft Ramona ook een brief van oud bewoner Armanda. En een leuke brief van ene Guy waar ze erg om moet lachen. Gelukkig komt nog alles goed! En als er door andere bewoners gevraagd wordt hoe haar post was antwoord ze dat het dubbel was. Verder bedankt ze iedereen en benadrukt dat ze gaat rocken, ik ben pas over misschien 13 maanden thuis! Cees heeft ook post zoals we schreven maar laat er tot nu toe weinig over los. Het zijn lange brieven die allemaal positief lijken te zijn.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *