Dominique niet verliefd op Bjorn?

Dominique niet verliefd op Bjorn?

Na het loten voor het huisjes experiment slapen Ramona en nieuweling Dominique bij elkaar op een slaapkamer. De twee kletsen over van alles, maar uiteindelijk komt Bjorn ook ter sprake…

De dames liggen lekker in bed,  en Ramona begon het gesprekje. Hoe was je eerste echte dagje in Utopia? vraagt ze aan de nieuweling. Dominique antwoordt dat ze wel veel meer gewend is aan het leven in Utopia. En dan gaat het over Bjorn. Ik heb gehoor dat er gepraat werd over mij en Bjorn vraagt de nieuweling aan Ramona. Ramona vertelt dat ze het gewoon los moet laten. Dominique zegt dat ze dat ook doet alleen vraag ik me af of het aan mij ligt. Ik vind hem echt een lieve jongen maar ik wil niet de verkeerde signalen afgeven voegt ze eraan toe. Ondanks het feit dat ze Bjorn een lieve jongen heeft genoemd lijkt het daar dus bij te blijven… Dominique is dus niet verliefd op Bjorn?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *