Lootjes trekken, wie slaapt waar?

Lootjes trekken, wie slaapt waar?

Nog een nieuwtje over gisterenavond. Bas riep namelijk iedereen bijeen, hij heeft een aanvulling voor het huisjes experiment. Zodra iedereen zit begint hij te vertellen.

Bas vertelt dat hij de hele middag druk geweest is met het maken van lootjes. Op elk lootje staat één locatie zoals de vide, suite of studio. Iedereen trekt een lootje en daar staat dus op waar je vannacht zal slapen. Ruilen is toegestaan en deelt daarna de loodjes uit. Maar wie waar slaapt hebben we helaas niet helemaal doorgekregen. De bewoners lijken het in ieder geval niet zo erg te vinden. Alhoewel er wel bedenkingen zijn, Ramona oppert om de loting opnieuw te doen en volgens Gabriëlle zijn dezelfde groepjes die altijd bij elkaar zijn nu ook bij elkaar aan het slapen. Ook Cees heeft zijn bedenkingen, hij vindt het idee goed maar niet om met vier of vijf man te slapen. Hij slaapt liever alleen, en volgens hem moet de loods een andere bestemming krijgen. Buiten moet maar een douche komen zodat dat stukje ook weggenomen is. Uiteindelijk houdt iedereen zich aan het experiment en gaat slapen waar hij of zij is ingedeeld. Hoe het verder afgelopen is? Daar schrijven we uiteraard nog over!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:10

    Waarom niet gewoon slapen waar je al lag , je krijgt toch wel weer groepjes en dat zal niet veranderen ook.
    Met als baas boven baas Ivan en Nicole.
    Wat gaat Ivan doen met zijn geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *